ZVEZDAN ODVALIO MAJU U KREVETU, ONA URLALA OD BOLOVA: Starleta ga perverznim rečima dovela do ludila, on kao PONI naskakao po njoj! (VIDEO 18+)

Autor:

Zadruga

23.04.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić razvalio Maju Marinković ispod jorgana!

ZVEZDAN ODVALIO MAJU U KREVETU, ONA URLALA OD BOLOVA: Starleta ga perverznim rečima dovela do ludila, on kao PONI naskakao po njoj! (VIDEO 18+)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić utonuli su u jorgan planinu, te je krenula žestoka akcija od koje su se zidovi rehaba zadrmali.

Slavnić i Maja započeli su vrelu akciju, a potom je on legao preko nje i počeo iz sve snage da je nabija u dušek. Starleta je zavijana od bolova, da su njeni uzdasi na minut zabrinuli i Filipa Cara, koji se nalazio u sobi pored. 

 

Zvezdan nije mogao da se odupre njegovim životinjskim nagonima, pa je naskakao po starleti, dok nije obavio svoj posao. Perverznim rečima, Maja se Zvezdana još više sludela, a vrelim uzdasima dovela ga je završnice. 

- J*bi me, Zvezdane! Jače, ah... Ah.. - ponavljala je Maja iznova i iznova.

Ceo snimak pogledajte klikom OVDE:

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading