ĐURIČIĆI NA STUBU SRAMA! Jelena Golubović osula rafalnu paljbu po Anđelinim RODITELJIMA zbog NAPUŠTANJA ćerke na Vaskrs! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.04.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stala na stranu najpoznatije ljubavnice, a onda je progovorila i o Zvezdanu Slavniću!

Bivšu zadrugarku, rediteljku i glumicu Jelenu Golubović, sreli smo na jednom gradskom događaju, a ona je, kao i uvek, bez dlake na jeziku komentarisala aktuelnosti u "Zadruzi 6". Između ostalog, udarila je žestoko i na roditelje Anđele Đuričić. Inače, oni su jedna od glavnih tema ovih dana, kako Đuričićevoj nisu poslali čestitku za Vaskrs, zbog čega je ona napravila haos.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Jelena Golubović

Jelena smatra da su Anđelini roditelji pogrešili.

Božić i Vaskrs su dva najveća praznika. Osuđujem njihov postupak, treba da ih bude sramota što nisu čestitali praznik. Svi mi koji kakvi god da smo, odgovaramo pred Bogom, mene su mama i baka u svakoj situaciji zdušno podržavale - istakla je rediteljka.

Upitali smo je i da li bi Zvezdan Slavnić mogao da je osvoji.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Jelena Golubović

- Ne bi mogao da me osvoji. Ja sam bila ove sezone sa njim, da sam htela sa bilo kim da budem, bila bih. Ulazim da zabavim publiku i zaradim novac - rekla je Jelena.

Ona je otkrila i da li je ponovo zaljubljena.

- Nikad nisam sama u emotivnom smislu, sad da li je to platonska, ljubav, na daljinu... Zbog toga dosta patim. Ne znam čoveka koji je rekao da je sit ljubavi. Svi smo gladni ljubavi i s*ksa - dodala je Golubovićeva.

Ceo intervju sa Jelenom možete pogledati klikom na link na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading