MAJA DOBILA PISMO OD MAJKE KOJA JU JE OSTAVILA KAO MALU: Marinkovićeva zanemala od šoka dok je čitala njene reči! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

17.04.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se nadala njenoj čestitki!

MAJA DOBILA PISMO OD MAJKE KOJA JU JE OSTAVILA KAO MALU: Marinkovićeva zanemala od šoka dok je čitala njene reči! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na adresu imanja u Šimanovicma danas zadrugarima stižu čestitke njihovih najbližih članova porodica i prijatelja povodom Vasrksa, a među njima se našlo i pismo za Maju Marinković, koja je poklone i poruku dobila od svog oca, Radomira Marinkovića Takija, ali i od majke, koja ju je svojevremeno napustila.

- Srećan Uskrs svima koji slave! Veliki pozdrav sa Slađu, Anu Ćurčić, Žanu i Mariju Kulića, Bojanića, Bilala i Ivan Marinkovića. One koje stalno pozdravljaš su i dalje uz tebe i i dalje te vole i čekaju te. Sine, samo hrabro i sama do kraja! Ne veruj nikome, puno te vole mama, deka, Leo i naravno tvoj Taki. Čak sam ti i cigarete kupio. Majo, sine, ti si Bog i batina, princeza tatina i mamina. Kad si sama, tad si najbolja. Budi uvek tako lepa, doterana i nasmejana. Dokaži ko je kraljica rijaltija, jer ti to najbolje znaš! Kupio sam ti sve što si tražila i troduplo više, od rođendana gas bez kočnica - pročitala je Maja.

- Taki, volim te najviše na svetu! Poslušaću te, naravno da ću biti sama do kraja. Ti znaš da sam ja tvoja princeza. Kakva sam bila prošlih sezona, ova ti je sada pesma! Pozdrav i za moju mamu koju najviše volim - istakla je Marinkovićeva nakon čitanja Takijeve poruke, a voditelj Darko Tanasijević joj je zatim uručio i čestitku od majke, koja je, podsećanja radi, napustila Maju sa nepunih godinu dana.

- Jao... "Najlepše stvari neka ti se dese uz poruku Hristos vaskrse", mama". Moja mama je poprilično sažeta kada piše čestitke, verujem da je možda malo ljuta. Ona je dosta strožija od Takija, ali naravno da me voli najviše na svetu. Taki je slab na mene... Pozdrav i za moju Tiću (Tijana Ajfon), nadam se da je sa Bandžijem sve okej - kazala je Maja, a zatim krenula sa otvaranjem poklona koji su stigli u ogromnom broju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading