MIKSI KAO MAFIJAŠICA KRENULA U POHOD NA "ZOLJU": Isplivala urnebesna fotka Miljane Kulić, OVO ne vadi iz usta! HIT! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

17.04.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ponovo postala viralna!

MIKSI KAO MAFIJAŠICA KRENULA U POHOD NA "ZOLJU": Isplivala urnebesna fotka Miljane Kulić, OVO ne vadi iz usta! HIT! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić je juče nakon svečane proslave Vaskrsa na imanju u Šimanovcima, ozbiljno zaratila sa, sada već bivšim izabranikom, Lazarom Čolićem Zolom, te su oboje napravili dar-mar na Rajskom ostrvu.

Međutim, iako su klipovi žestoke tuče bivših ljubavnika na praznik bili gledani, po društvenim mrežama je počela da kruži fotografija koja je napravila opštu pometnju među korisnicima. Naime, jedan Instagram profil uhvatio je Kulićevu u trenutku kada plovi ka Rajskom ostrvu, veslajući sama u čamcu sa sve cigarom u ustima.

Republika

Foto: printscreen/instagram

MIljana Kulić Zadruga 6 Rajsko ostrvo

Pozata po svojoj komičnosti u situacijama koje ne bi trebalo uopšte da budu smešne, Miljana je ponovo uspela da i u ovakvim trenucima nasmeje verne fanove rijalitija "Zadruga", a komentari ispod objave na društvenim mrežama samo su se nizali.

"Vidi Miksi mafije, cigara u usta, škilji na oko i veslo u rukama"; "Idemo, kraljice", "Opet je poludela", "Volim kad je ovako nenormalna", "Mora se čovek nekad i nasmejati u muci", bili su samo neki od komentara ispod pomenute fotografije.

Podsećanja radi, Miljana Kulić je tokom večeri uspela da se pobije sa Zolom na Uskrs, a zatim i raščereči prase koje je Ćolić dobio od svoje majke povodom praznika i baci ga u jezero, a onda i zapali njegove lične stvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading