ANA UDARILA ANĐELU, ZVEZDAN ĆE ODLEPITI KAD BUDE SAZNAO: Ćurčićeva mislila da kamere ne snimaju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.04.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je udarila Anđelu Đuričić misleći da kamere to neće zabeležiti!

ANA UDARILA ANĐELU, ZVEZDAN ĆE ODLEPITI KAD BUDE SAZNAO: Ćurčićeva mislila da kamere ne snimaju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dok su Anđela Đuričić i Aleksandra Nikolić u garderoberu birale šta će da obuku sutra za Vaskršnji ručak, pojavila se i Ana Ćurčić i desila se jako neprijatna situacija.

 

Naime, Ana je neko vreme provela u istoj prostoji sa njih dve, a kad je izlazila ramenom je zakačila ljubavnicu Zvezdana Slavnića. 

Đuričićeva nije mogla da ostane imuna, pa je iskolačila oči, nakon što je shvatila šta je Ana uradila, no, Ćurčićeva nije mogla da vidi njenu reakciju. Ana je otišla u svom pravcu, dok je Zvezdanova ljubavnica nastavila da pomaže Nikolićevoj oko oblačenja.

Detaljnije u nastavku:

 


BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

15.04.2023 23:59

Ana je djubretara,ništa bolja od Zvezdana,našla vreca zakrpu,ako su oni živeli toliko dugo,šta reći,dve budaletine,dve psihopatske osobe,žalim Andjelu,ušla u osinje gnezdo!!

Ljiljana

16.04.2023 08:34

@Milan - Zašto je Ana đubretara? Imali veće đubretare,ološa,odrona od pornićanke anđele. Neke žene bi raščupale, unakazile ku*****nu anđelu. Vi koji je branite ste gori ili isti kao i pornićanka.🤮🤮🤮