ANA ĆURČIĆ NAPRAVILA HAOS ZBOG ANĐELE: Pred Zvezdanom dramila, pokušala da privuče njegovu pažnju, ljubavnica je pobedila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.04.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić napravila dramu zbog slikanja sa uskršnjim jajima!

ANA ĆURČIĆ NAPRAVILA HAOS ZBOG ANĐELE: Pred Zvezdanom dramila, pokušala da privuče njegovu pažnju, ljubavnica je pobedila! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka Ana Ćurčić u rijaliti ,,Zadruga 6" ušla je kako bi se suočila sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je prevario sa Anđelom Đuričić. I taman kad su gledaoci pomislili da će Ana pokazati zube Zvezdanu, ona je pokazala pravo lice. 

Mnogi komentarišu da se Ana srozala u očima gledalaca, jer nije ispoštovala priču koju je plasirala pre ulaska u Zadrugu, a čak ju je i Anđela nekoliko puta potkačila da je ljubomorna na nju i njen izgled, što je jednim gestom i potvrdila. 

Foto: ATA Images, E stock

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić

 

Podsetimo, da Ana i Zvezdan dugo nisu imali odnose, o čemu su oboje pričali u Zadruzi, te da im je romansa bila već uveliko poljuljana, a da je Anđela bila samo kap koja je prelila čašu. 

Ona je tokom današnjeg fotografisanja za Srpski telegraf i Republiku odibla da se fotografiše sa uskšnjim jajima, a sve vreme je upućivala Anđeli gnusne uvrede. 

 

- Je l' moram ja da se slikam sa njom? - upitala je Ana.

- Ma stani kod Maje - govori je Mića.

- Meni je ispod časti da se slikam sa njom, meni to ne treba, sa klinkom da poziram. Pogledaj je, kao balavica neka - dodala je Ana.

Sa druge strane, Anđeli nije bio problem da se fotografiše, čime je matirala Anu, budući da je Zvezdanu pokazala da zaista nema problem sa njom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

 

Ovim je Ana samo potvrdila da je sujetna u odnosu na Anđelu, jer se ona doterala i sijala tokom fotkanja, za razliku od nje, ili je pak u pitanju nešto drugo? Procenite sami.

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Mimi

08.04.2023 15:20

E jos je trebala i da se slika sa Helgom i jos mozda i da je zagrli.

Mili

08.04.2023 22:28

@Mimi - Samo je jos trebalo da se sa ljubavnicom Helgom fotografise. Nijedna normalna zena ne bi sebi dopustila da se fotografise sa preljubnicom, prevarantkinjom i rasturacicom tudjih porodica.

MINA

08.04.2023 21:37

andjela je prelepa stace joj baba curka

Biljana

09.04.2023 00:14

@MINA - Ona prelepa, ma ne preterujte, daleko je ona od lepotice.