ANA ĆURČIĆ PRED MILIONIMA PONIZILA ANĐELU NIKAD GORE: "Nisam imala 10 dinara da ti dam, prava si babas*ra"

Autor:

Zadruga

13.04.2023

00:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić pred milionima ponizila Anđelu Đuričić.

ANA ĆURČIĆ PRED MILIONIMA PONIZILA ANĐELU NIKAD GORE: "Nisam imala 10 dinara da ti dam, prava si babas*ra"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić dala je reč Ani Ćurčić, nakon čega je Anđela Đuričić pokušala da je ponizi. Međutim, kako je Ana britka na jeziku, uspela je da ljubavnici Zvezdana Slavnića pokaže gde joj je mesto i potpuno je posrami pred milionskim auditorijumom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

-Ja kad dajem odgovor ne provociram. Ja sam odgovorila baš tako da ga ne provoicram, ako neko pita da li mu verujem ja mu ne verujem - rekla je Ana.

-Ovo je bilo licemerno. Osoba koja želi da spusti loptu ne dobacuje, ona je juče dobacila za njega da je babas*ra - govorila je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

- Nisam imala deset dinara da ti dam! Ona mi je rekla da je Zvezdan u wc, imam pravo da uđem, htela sam da operem zube, ona mi nije dala da uđem, ja sam samo rekla da je ona babas*ra i to je bila - ponizila je Ana Anđelu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

13.04.2023 05:47

Babasera rukovodi klozetom.

Jera

15.04.2023 20:24

"Žena sa beogradskog asfalta" konačno moraš da shvatš da si za propalu vezu, kriva sama. Šta ti imaš s prelepom crnogorkom. Ko si ti u njenom životu_ Sve što ti smeta raspravi sa Zvekijem, to je njegov izbor, a ti si odavno prohujala sa vihorom.Ne želi te više u svom životu.Ti si obična manipulatorka i foirantkinja. Takvih smo se nagledali u Zadrugama prethodnih sezona.Sve su bile "svetice" a ka.ale se pa samo tako.Da si imala kraću jezičinu bolje bi prošla u životu.Da je vaša veza funkconisala valjano, ne bi te ni napolju varao. Andjelu ludo voli kao i ona njega. Puna podrška za njih dvoje. Glavu gore malena i samo napred.Crna Gora već prihvata zata...Idemo samo jako.....Ogromnu podršku imate iz Srbije,regiona i inostranstva.