PRVE FOTOGRAFIJE ANE ĆURČIĆ SA ZVEZDANOVOM ĆERKOM: Sara je noći provodila sa Slavnićevom bivšom, kadrovi iz porodičnog doma cepaju srce!

Autor:

Zadruga

10.04.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile su se fotografije fotografije Ane Ćurčić i Zvezdanove ćerke Sare.

PRVE FOTOGRAFIJE ANE ĆURČIĆ SA ZVEZDANOVOM ĆERKOM: Sara je noći provodila sa Slavnićevom bivšom, kadrovi iz porodičnog doma cepaju srce!

Foto: ATAImages

Zadrugarka Ana Ćurčić ušla je u rijaliti ,,Zadruga 6" kao prevarena supruga Zvezdana Slavnića, sa kojim je živela tri decenije. 

Poznato je da je Zvezdan nju prevario sa ljubavnicom Anđelom Đuričić, a nakon Aninog ulaska javnost je otkrila njihov ,,prljav veš". Kriminal, narkotici, ubistvo, nelegalne radnje, o svim tim tvrdnjama su Ana i Zvezdan govorili u Beloj kući. 

Foto: ATAImages

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

Između ostalog, Ana je istakla da je sa Zvezdanovom ćerku ostvarila odnos kao majka i ćerka, što je njemu izazvalo potpuni haos u glavi. Ona je govorila koliko se njih dve slažu, dok je Zvezdan to pokušavao da ospori. 

 

 

Iako o ovome nije pričala, na Instagramu su se pojavile fotografije Zvezdanove ćerke Sare i Ane u porodičnom okruženju, a ono što se može primetiti jeste da njih dve imaju prelep odnos. 

 

 

Ana je nekoliko puta istakla da je Sara razočarana u oca, što je njegva dotuklo, a istina će za sada ostati misterija, budući da se ona još uvek nije oglasila. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko

11.04.2023 07:00

Najbolji je Srpski Telegraf Uvek ima zanimljivih tema