ZVEZDAN TRI PUTA POKUŠAO DA SE UBIJE: Moka se okrenuo budizmu zbog sina!

Autor:

Zadruga

08.04.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Slavnić potražio spas kod gurua, ali mu je on otkrio jednu tragičnu stvar o njegovom nasledniku.

ZVEZDAN TRI PUTA POKUŠAO DA SE UBIJE: Moka se okrenuo budizmu zbog sina!

Foto: Printscreen, Pixabay

Sin bivšeg košarkaša Zorana Moke Slavnića i aktuelni zadrugar Zvezdan Slavnić ponovo je pokušao da digne ruku na sebe kada se nakljukao tabletama, koje je prethodno ukrao od bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić, ali, na svu sreću, nije uspeo da unese dovoljnu dozu sedativa iako je i zbog srca rizično što meša tu vrstu medikamenata sa svojom terapijom.

Republika

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić krade tablete Ani Ćurčić

Naime, on svaki put, kad zbog kamera i obezbeđenja u "Zadruzi 6" ne može do kraja da ispolji agresiju prema Ani, pokuša da naudi sebi i preti da će se ubiti. Zbog toga mu je produkcija oduzela staklo koje je skupljao po imanju i krio u svom šteku da ne bi povredio nekog od cimera, kao i sebe, a zatim je u jednom razgovoru priznao da se zakleo produkciji da se neće izbosti pošto je u jednom naletu besa prvo razbio staklo sa stola nad svojom glavom, a zatim komadom stakla pretio da će se iskasapiti pred svima. Najrizičniji postupak po njegov život bio je kada je usled žučne svađe sa Ćurčićevom skočio u ledeno jezero, svestan da je to direktan atak na njegovo bolesno srce.

Usled svega ovoga, ali i u nadi da još postoji šansa da se loza Slavnića produži zahvaljujući Zvezdanovoj mladoj ljubavnici Anđeli Đuričić, Moka Slavnić se okrenuo budizmu i potražio spas kod gurua, koji mu je otkrio jednu tragičnu stvar.

Foto: YouTube/Printscreen

Moka Slavnić se okrenuo budizmu

Nekadašnja košarkaška legenda, gostujući u jednoj emisiji, priznala je da odlazi po pomoć kod budističkog duhovnog učitelja, te da je on otkrio istinu o Zvezdanu i njegovoj budućnosti. Moka je istakao da mu je guru rekao da će njegov sin imati muško dete ukoliko ima rupicu na bradi. Međutim, kako je shvatio da te rupice na bradi nema, zaključio je da Zvezdan očito ne može da ima muške dece.

- Moj guru mi je rekao da ko od muškaraca ima rupicu na bradi, imaće mušku decu. Brzo sam gledao da li Zvezdan ima, ali nema. Ako malo ozbiljnije razmišljamo, ako ne dobijem unuka, loza Slavnića se gasi. To ne mogu da promenim, kao ni zakon. Voleo bih unuka, ali više bih voleo da on bude srećan i da ima tri ćerke. Naravno, voleo bih i da bude srećan i da ima muško dete, ali kada bih morao da biram, izabrao bih njegovu sreću. Mene interesuje samo njegova sreća - izjavio je Slavnić, očito ozbiljno zabrinut i zbog toga što njegov naslednik svakog časa može da naudi sebi i drugima.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan i Moka Slavnić Zadruga 6

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goca

09.04.2023 06:50

Ako su pokusaji bili ko u zadruzi,opusteno,mozes da promjenis vjeru da vidiss kad ce da se opameti,polako te stize

Vojvotkinja Tolstoj

11.04.2023 20:48

Opušteno, Slavniću, opušteno !! Neće sebe; tvoj sin je VELIKA OPASNOST ZA SVE DRUGE! Voli taj sebe, da bi uopšte sebi naudio. Manipulator, hoće sve po svome, pa preti... NEKA RADI ŠTA HOĆE, (ŠTA NAS OBAVEŠTAVA), ali sve druge HITNO da ostavi na miru. On nikome život nije dao, nije Bog da preti drugima, SVOJU glavudžu neka lupa o zid - nemam ništa protiv !! Možda bi se opametio; ponaša se kao orangutan !!