ZVEZDAN NAJAVIO ANI UBISTVO JEZIVIM REČIMA: Slavnić skinuo bubicu, pa bivšoj rekao kako će je sahraniti, snimak ledi krv u žilama! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.04.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić zapretio Ani Ćurčić ubistvom!

ZVEZDAN NAJAVIO ANI UBISTVO JEZIVIM REČIMA: Slavnić skinuo bubicu, pa bivšoj rekao kako će je sahraniti, snimak ledi krv u žilama! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Nakon što ju je doveo do totalnom ludila, zbog čega je završila pred kapijom u nameri da pobegne, Zvezdan Slavnić zapretio je Ani Ćurčić da će je ubiti i sahraniti. 

Naime, tokom prošle noći žestoke drame i uvrede pljuštale su između bivših partnera, a onda je Slavnić prekinuo emisiju, kao i inače, kako ne bi bilo otkriveno njegovo pravo lice. 

 

Dok je cela horda obezbeđenja čuvalo Anu, Zvezdan joj je zapretio ubistvo i sahranom. 

- J*baću ti mamu zbog ovoga! Sahraniću te! J*baću ti mater! - urlao je i pretio Slavnić. 

Zadrugari su pokušali da ga smire, Lepi Mića trčao je za njim, ali ništa nije pomoglo. Zorica Marković sve vreme je bila pored Ane, ne ostavljajući je samu, shodno njenom stanju. Kako je u njemu bes kuljao, Zvezdan je skinuo bubicu i bacio je, zbog čega će sigurno snositi novčanu kaznu.

Detaljnije u nastavku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitar

08.04.2023 10:28

Šta treba da se desi da ovaj završi gde mu je mesto? Jadnik, jadni...