DOK SAM BIO I ZATVORU IMALI SMO VRELU AKCIJU PREKO TELEFONA: Zvezdan razotkrio da je Ana pet godina varala muža! Istresli sav PRLJAV VEŠ (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.03.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ne prestaju da otkrivaju detalje njihove 15-godišnje veze i okrivljuju jedno drugo za kraj njihove veze.

DOK SAM BIO I ZATVORU IMALI SMO VRELU AKCIJU PREKO TELEFONA: Zvezdan razotkrio da je Ana pet godina varala muža! Istresli sav PRLJAV VEŠ (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

- Je l' si se ispričao sa svima? - pitala je Ana. - Ne, tek će da ti ispliva sve jer si ti patološki lažov. Ti si bila od 2005. kad sam izašao, tada smo se već muvali i imali taj s**s na telefonu - rekao je Zvezdan.

- Ti si pet godina bio sa mnom i sa ženom - pitala je Ana.

- Da, ti postaješ drugarica sa mojom ženom, gde sam ja ženi rekao: "Nemoj da je puštaš u kuću, znam šta će da se desi na kraju" - rekao je Zvezdan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađa Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić

- Ja želim da se ona oglasi zbog ovoga što pričaš sada - rekla je Ana.

- Dve i po godine dok nisam otišao u istragu, u Kruševac, ona je bila sa mnom, a nisam joj poslao pismo šest meseci, pa je lagala da me je ostavila - rekao je Zvezdan.

Sukob Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića se nastavio.

- Ja sam bila 50 odsto sa tobom dok si kockao. Ne bežim od toga, a što sam išla sa tobom? Da li sam bila protiv te kocke - pitala je Ana.

- Mislim bila...Vidi ovako, ti si došla i okaljala me ovde. Više kaljaš samu sebe sada. Ti želiš da ja to prihvatim sve, na sve to da budeš svetica i da sam ja kriv što sam se ja ovde zaljubio. Ako želiš da pričaš sa mnom, onda ćeš da kažeš stvari koje ja tražim od tebe, a ne da me praviš od većeg monsturma. Ti si me poslala ovde sa rečenicom: "Idi pokaži da nisi monstrum" - rekao je Zvezdan.

- Kako sam ja završila sa svojim mužem - pitala je Ana.

- Je l' sam se dopisivao sa tobom iz zatvora, to je bilo 2005.godina? Nismo se družili, imali smo s**s preko telefona. Tipkali smo se svaki dan, nemoj da se**š pikaču. Od 2008.godine do 2010.godine sam bio u Valjevu, izvinjavam ti se, sram te bilo - rekao je Slavnić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan i Ana u okršaju

S kim bre?! Mi smo se godinama viđali - rekao je Zvezdan.

- Sad smo došli do pet godina viđanja?! Bože, ti nisi normalan - rekla je Ana.

- Svaki dan sam te tipkao i pitao sam te: "U čemu si obučena?" - rekao je Zvezdan.

- Nisam 2005. godine radila u "Fordu". Ti pričaš da sam pet godina bila sa tobom?! Ti si sa njom bio pet godina - rekla je Ana.

- Lažeš kao pas, smišljaš neke datume. Nemoj da me podsetiš ništa! - urlao je Zvezdan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading