VODITELJU ZADRUGE POZLILO, PRODUKCIJA HITNO PREKINULA EMISIJU: Zadrugari uplašeni za zdravlje Darka Tanasijevića!

Autor:

Zadruga

16.03.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelju Darku Tanasijeviću naglo pozlilo!

VODITELJU ZADRUGE POZLILO, PRODUKCIJA HITNO PREKINULA EMISIJU: Zadrugari uplašeni za zdravlje Darka Tanasijevića!

Foto: Instagram.com

Darko Tanasijević

Voditelj ,,Zadruge" Darko Tanasijević prošle noći vodio je emisiju ,,Pitanja gledalaca". Međutim, u jednom trenutku emisija se naglo prekinula i voditelj je hitno morao da napusti velelepno imanje, jer mu se slošilo. 

Kako saznajemo, Darku je pozlilo, pa je produkcija odmah reagovala i ukazala mu potrebnu pomoć. Zadrugari su između sebe komnetarisali zbog čega se Darko nije vratio, nakon što je najavio reklame oko 4 sata ujutru. 

Foto: Instagram.com printscreen

Darko Tanasijević

 

Tim povodom pozvali smo Darka kako bismo proverili ove navode, a on nam je potvrdio da se osećao loše i da je zbog toga morao da prekine emisiju.

- Istina je da mi je pozlilo odjednom. Trudio sam se da se fokusiram na program, međutim zadrugari su primetili da se preznojavam, da nemam vazduha, da se tresem. Ana, Zorica i Miljan su mi odmah pritrčali, doneli vodu, slatko - govori Darko za Republiku i nastavlja:

Foto: instagram.com

Darko Tanasijević Instagram

 

- Nisam se uopšte osećao dobro, toliko da sam prvi put, za sve ove godine, morao da prekinem-pauziram emisiju pre vremena i izađem napolje. Produkcija mi je odmah ukazala pomoć. Pao mi je šećer, a pritisak, koji je inače meni nizak, bio je izrazito visok, otkucaji srca takodje. Popio sam lek, malo došao sebi i vratio se ubrzo da dovršim emisiju, to je sve. Hvala na brizi, verujem da je sve u redu i da me je stigao umor, ali ću se prekontrolisati. Gledamo se u petak.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Li

16.03.2023 17:12

Možda ga ovo vrati na pravi put.