MONSTRUOZNO PONAŠANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Bivši robijaš kao prava psihopata - dohvatio KAMEN da gađa Anu, ona se PRESAVILA od njegove torture! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.03.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maltretiranje Zvezdana Slavnića na imanju u Šimanovicma ne prestaje!

MONSTRUOZNO PONAŠANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Bivši robijaš kao prava psihopata - dohvatio KAMEN da gađa Anu, ona se PRESAVILA od njegove torture! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić je tokom prethodne noći satima maltretirao svoju bivšu vanbračnu partnerku Anu Ćurčić i na sve moguće načine. Nakon niza gnusnih uvreda, pljuvanja i pretnji koje joj je izrekao, bivši robijaš je nastavio da torturiše Ćurčićevu, pa je preplašio tako što je gađao kamenom iz dvorišta u njenom pravcu, a onda se smejao i nastavljao psihički da je maltretira.

- Ti si bolestan, ostavi me na miru - molila je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6 svađa

- A ovo što si rekla tri generacije, tek ću za to da ti se... - pretio je Zvezdan, pa krenuo po kamen.

- Klošarko! Čekaj da vidim s kojim da te gađam - govorio je Zvezdan hladno dok je birao kamen sa kojim će gađati bivšu nevenčanu suprugu.

 

 

- Da me gađaš? Sa kamenom?! Ajde usudi se - vikala je Ana.

- Da li stvarno misliš da si vredna kamena?! - pričao je Zvezdan kad je bacio kamen u njenom pravcu, dok je Ana i dalje sedela prestravljena.

Ana je sve vreme pokušavala da se skloni od njega pa je izašla ispred Bele kuće i sedela na stepenicama, međutim, on je svaki put dolazio do nje kako bi nastavio da je maltretira i urniše na najniži mogući način. Ono što je šokantno jeste to da se niko od zadrugara nije setio da priđe Ćurčićevoj koja je bila vidno uplašena i iscrpljena ili da barem kaže Zvezdanu da prestane i ostavi je na miru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
joca

14.03.2023 11:29

sramota,on je ubica i tu ce sigurmo ubiti

Vojvotkinja Tolstoj

11.04.2023 17:25

Ko voli da gleda ovo nasilje, šta je Mitroviću? Pa ovako se ponašaju svi iz Laze, nije Zvezdan jedini, šta ga čuvaš "za scenario"? Mislila sam da si vičniji, da stvarno bude ranja "odmora za oči" - šta je tebi. Pa ljudi imaju i u svojoj kući (kako ko), samo fali i na televiziji da gledamo tako nešto. Daj tom narodu tu gde si ih doveo motiku u šake, da rade nešto korisno i da "kolko-tolko" "oplemene dušu", bre...a ne da se ponašaju kao iz prvobitne zajednice agresorski (životinjski), bre.....