ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO NAPUSTILA ZADRUGU? Nakon što joj je bivši ubijen, starleta izvedena iz rijalitija!

Autor:

Zadruga

07.03.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksadnra Nikolić je po svemu sudeći, izvedena iz Zadruge, nakon informacije da je njen bivši dečko ubijen!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO NAPUSTILA ZADRUGU? Nakon što joj je bivši ubijen, starleta izvedena iz rijalitija!

Foto: PrintscreenInstagram

Aleksandra Nikolić

Danas je kao bomba odjenkula vest da je bivši dečko Jeton Krivanjeva Aleksandre Nikolić navodno ubijen u Makedoniji u oružanom obračunu.

Mediji pišu da je Nikolićeva pre nekoliko godina, navodno, bila u jako tubulentnom odnosu sa makedonskim državljaninom, o kojem, u svojoj mučnoj ispovesti nije imala reči hvale, jer je, kako je tada tvrdila, pretrpela ozbiljno nasilje.

Nikolićeva je navodno nastupala po klubovima u Makedoniji, gde je, navodno, i upoznala žestokog momka sa kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje. U emotivnoj ispovesti spomenula ga je i otkrila detalje burnog odnosa, koji joj je promenio život iz korena.

Foto: Instagram.com printscreen, Zadruga official printscreen youtube.com

Dečko Aleksandre Nikolić ubijen

 

Zadrugari trenutno u Beloj kući održavaju porodičan sastanak. Međutim, možemo primetiti da Aleksandre nema nigde u Beloj kući. Dok su svi ostali zadrugari za crnim stolom, Aleksandra ne prisustvuje ovom sastanku.

Društvenim mrežama su odmah krenuli da kruže komentari da je produkcija izvela Aleksandru sa imanja i saopštila joj ovu tragičnu vest. Međutim, postoji mogućnost da su ovo samo nagađanja i da je Aleksandra u spavaćoj sobi i da odmara. Ostaje nam da ispratimo dešavanja u rijalitiju i da vidimo da li će Aleksandra u nekom trenutku saopštiti da ima neku informaciju o ovom tragičnom događaju.

U galeriji pogledajte fotografije crnog stola iz svih uglova i uverite se da nigde nema Aleksandre:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dule

07.03.2023 20:15

Opet mućkaju sa izlascima.

Nikola

08.03.2023 13:42

Kakva vest...Wauuuu