KO JE UBIJENI DEČKO ALEKSANDRE NIKOLIĆ? "Kriminalac me je tukao, a onda me je izbacio na granicu, preskakala sam ogradu" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.03.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je bivši dečko Aleksandre Nikolić, starleta je svojevremeno pričala o njemu!

KO JE UBIJENI DEČKO ALEKSANDRE NIKOLIĆ? "Kriminalac me je tukao, a onda me je izbacio na granicu, preskakala sam ogradu" (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bivši dečko Aleksandre Nikolić ubijen je, prenose domaći mediji, a starleta je zbog njega proživela i živela torturu. 

Podsetimo, makedonski mediji ne prestaju da bruje o oružanom obračunu u kafe baru u Staroj skopskoj čaršiji u kojem su dve osobe ubijene, a kako mediji nezvanično prenose, jedan od tragično nastradalih momaka Jeton Krivanjeva (37) je bivši dečko zadrugarke Aleksandre Nikolić.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga 6

 

Naime, svi se pitaju o kakvom momku se radi, a starleta je svojevremeno u ispovesti za naš portal otkrila da se on bavio kriminalom, ali da je bila ludo zaljubljena u njega. 

Moj bivši dečko se bavi kriminalom, zaljubila sam se u njega takav kakav jeste. On je želeo i pomogao mi je dosta. Pretio mi je kada sam izašla iz rijalitija, mama je njega zvala preko telefona, dok sam bila u rijalitiju! Njemu se učinilo da sam pogledala nekog dečka, onda mi je polomio telefon, izudarao me je. Nakon toga me je njegovo obezbeđenje pokupilo i odvelo, ja sam htela da iskočim iz auta, nikog ništa nije zanimalo, ostavili su me na granici, preskakala sam preko ograde i došla za Beograd - govorila je Nikolićeva za Republiku. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading