ANA LAŽE, ZVEZDAN JE BOLJI ČOVEK OD NJE! Ćurčićevoj drugarica okrenula leđa, Šmizla je RASKRINKALA: Igra prljavo, laže da ima podršku mog muža!

Autor:

Zadruga

17.02.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Šmizla priznaje da se razočarala u drugaricu Anu Ćurčić.

ANA LAŽE, ZVEZDAN JE BOLJI ČOVEK OD NJE! Ćurčićevoj drugarica okrenula leđa, Šmizla je RASKRINKALA: Igra prljavo, laže da ima podršku mog muža!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Drugarica Ane Ćurčić, Jovana Šmizla do sada joj je bila velika podrška, a sada su se stvari promenile. Naime, ona kaže da joj se uopšte ne sviđa Anino učešće u rijalitiju.

- Ana igra prljavo i to mi se ne sviđa. Pričala je da joj se Zvezdan gadi, a sad sve radi drugačije. Ona nema podršku mog muža, on nije njen prijatelj, već Zvezdanov. Kada uđem, obračunaću se s njom - kaže Jovana Novaković Šmizla i dodaje:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jovana Šmizla

- Ana je sama sebi skočila u stomak! Igra prljavo i to mi se ne sviđa. Misli da ona vozi rijaliti, a u stvari on vozi nju! Njena priča se kosi s onim što je pričala dok je bila napolju, treba da stoji iza svojih reč.

- Ana je pričala da ide unutra sa jednim ciljem, da je prebolela Zvezdana, da joj se gadi, a kad je ušla, sve je uradila drugačije! Sada vidim da je Zvezdan zapravo mnogo bolji čovek od Ane! - kaže Šmizla za Informer.

Ona tvrdi i da je Aleksandra Nikolić proganjala njenog muža.

-  Jedva čekam da uđem u "Zadrugu" i da Filipu Caru kažem ko je zapravo njegova devojka Aleks! Jurila je mog muža, u stvari bila je devojka koju je moj Nikola zvao kada okupi prijatelje da je razvlače! Znate na šta mislim. To se dešavalo pre mog braka sa Nikolom, a kada smo se uzeli, nastavila je da ga proganja!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Nikolić

Inače, od samog ulaska u Belu kuću, Ana se poziva na ljude iz spoljnog sveta za koje tvrdi da su joj velika podrška, a među njima je i Šmizlin suprug Nikola.

- Nisam spavala celu noć zbog priča koje mi je moja "prijateljica" priuštila. Da razjasnim: Ana nema podršku mog muža, kao što priča. On nije Anin prijatelj. Moj Nikola je sa Zvezdanom pronašao zajednički jezik, izlazili su, zezali su se... Zato ne dozvoljavam da Ana zloupotrebljava ime mog supruga i da priča neistinu. Kada uđem, otkriću mnogo toga - priča Šmizla i dodaje da će se uskoro useliti u Belu kuću_

- Potpisala sam ugovor za "Zadrugu 6", ne znam tačno kada ću ući, ali znam da ću se obračunati sa svima koji su mi stali na žulj!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
rubi

17.02.2023 12:08

Samo da ova "drugarica" ne udje u zadrugu. Muz joj okupljao devojke da ih "razvlace" i s takvom velicinom je sad u braku. Ali sad je dobar, nece on to njoj. Zalosno sta zene trpe i jos zalosnije kakve su "drugarice"

Lena

17.02.2023 12:20

Opet ova o muzu. Ima li neko muza ili je ona jedina? Zena usla polupana, prevarena a drugarica joj zamera gluposti. Kakva si ti drugarica? Nikakva ako to zameras pogubljenoj zeni. Vidis da je u pravu sto te nije spomenula kad si takva. Da li stvarno mislis da treba da udjes i da nam pricas o svom muzu. Koga bre to zanima?

Blagoje

17.02.2023 16:03

Šmizla prljavo laže.

Vojvotkinja Tolstoj

17.02.2023 19:04

Ајде ћути, дрпава, бре !!