MINSKO POLJE: Bora Santana progovorio o odnosu sa Macom Diskrecijom, pa opleo po Anđeli Đuričić! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.02.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda "Minsko polje sa Jovanom" je na našem kanalu Republika TV!

U novoj epizodi "Minsko polje sa Jovanom", gost Jovane Ljubisavljević bio je nekadašnji zadrugar, a sada uspešni voditelj Bora Santana.

Bora je kao i uvek bez dlake na jeziku komentarisao zadrugare i trenutna dešavanja u Beloj kući. A među prvima je opleo po Marku i Divni DNK.

- Ova Divna je takav folirant, sve ovo što ona radi ona glumi, a Marko ne glumi, ona je pametnija od njega. Ona glumi da bude zanimljiva, ona je namazana. On se stvarno zaljubljuje u druge, on može da nasrne na druge, ja sam jedva izvukao živu glavu. Divna je svesna da je bez njega nula, on ako ispadne pre nje, nje nema.

Tema koja je nezaobilazna ove sezone su svakako Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić.

- Ja bih se zapitao kada vidim šta sve radi Zvezdan i kako se ponaša Ana, ja bih možda bio na Anđelinoj strani zbog ove situacije, ne zato što je to uradila. Zvezdan ide od devojke do devojke, Anđela je u šoku. Ne podržavam to što je uradila, ja sam šokiran, visoko treće mesto. Izgleda mi kao da je Dalilu kopirala, kao da je htela mnogo više, nije dobila od rijalitija to što je zamišljala.

Bora je u rubrici ''Gost bira'' za svoju omiljenu koleginicu izabrao Jelenu Pešić, sa kojom kaže da je mnogo prošao i da mu je mnogo draga.

Otkrio je da li se video sa Macom Diskrecijom i u kakvom su odnosu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Sava

16.02.2023 10:32

Bravo Boro, samo napred. Ti si dobro iskoristio svoju popularnost iz Zadruge i za razliku od drugih ne juriš novinare da te slikaju na nekom splavu ili u klubu u društvu "popularnih". Voliš da radiš, pun si ideja i pošteno zarađuješ svoj novaac. Jovana, kao i uvek, lepa, pametna i odmerena. Čestitke Bori i Milici na veridbi, vreme je i da stvore porodicu i rode decu, to je ipak najveći uspeh i najveća radost.