MINSKO POLJE: Taki otkrio detalje UGOVORA sa Majom, pa opleo po ljubavnom trouglu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.02.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda "Minsko polje sa Jovanom" je na našem kanalu Republika TV!

U novoj epizodi "Minsko polje sa Jovanom", gost Jovane Ljubisavljević bio je najpoznatiji rijaliti tata Taki Marinković.

On se složio sa svojom ćerkom Majom Marinković da Filip Car neprestano gleda u nju, kao i da je Janjuš i dan danas zaljubljen u Maju i ne može da je preboli.

Taki se osvrnuo i na goruću temu ove sezone, ljubavni trougao - Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić.

- Ja tu ništa ne razumem, ja bih u jednu sobu stavio Anu, u drugu Zvezdana, dao im papir i rekao napišite, kad ste bili zajedno, koliko ste bili zajedno. Meni se te godine, ništa mi se tu ne poklapa, ko je tu koga vodio na porođaj, ko je koga vozio... - rekao je Taki, pa se osvrnuo i na Anđelu:

- Prolazio sam kroz ove situacije, znam kako se i njeni roditelji osećaju, bolje da više nije ušla u rijaltii. A ona ne može biti žrtva, uradila je šta je uradila, još mu je tu žena i pritisak je veći.

Taki je pričao i o detaljima ugovora koje je sa njim potpisivala Maja Kovačević, a šta je sve još rekao pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Beli

08.02.2023 22:31

Filip prica istinu kada se napije. Mala nevesta ili bolje receno glumica a iskreno k.... To je istina i samo glupi ne provaljuju