PALO RASKRINKAVANJE! Caru pao mrak na oči, pa progovorio o NEMORALNOJ Anđeli: Imala je odnose za PARE i jurila MATOROG po Beogradu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.02.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car otkrio je samo deo onoga što zna o Anđeli Đuričić.

PALO RASKRINKAVANJE! Caru pao mrak na oči, pa progovorio o NEMORALNOJ Anđeli: Imala je odnose za PARE i jurila MATOROG po Beogradu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Anđela Đuričić ponovo je divljala po imanju, a onda pokušala da pobegne. Njeno lupanje od prozore imanja probudilo je pojedine zadrugare, a Filip Car je pokušao da je smiri kada je počela da ga vređa, što je njega izbacilo iz takta.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić beži

On je potom u spavaćoj sobi u razgovoru sa Anom Spasojević i Jovanom Tomić Matorom otkrio da zna mnogo toga o Anđeli i da će tek da progovori, a da će onda nastati haos.

- Nećeš mi mafijati ovde, veruj mi. Da mi mafija ku*vetina sa 24 godine, ne može. Nije ona ku*va što se nabila ovde na k****, nego od mnogo ranije. Šta si postala ovde k*rva odjednom, spavala si, pa se okrenula na bok i postala to što jesi? Ne, bila si, samo što je ona namazana ku*va i fina, nije ona kao Anita i Viki koje su tranparentne. Da joj objasnim ja malo, ti si se j***** za pare, da joj kažem sa kim je bila, čiji je auto po Beogradu vozila, u čijoj je kući bila. Fina si cura, a ganjala si matorog po Beogradu, nisi iz rijalitija išla kući u Herceg Novi nego si tražila nas kako bi išla od splava do splava. Samo da je vidim na vratima, sve ću ja da joj kažem - - govorio je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
MINA

08.02.2023 14:54

ovo verujem ficku ova mi lici na takvo nesto

Bumbar

09.02.2023 17:53

Svi moralni samo Andjela kurvetina?!

Zora

10.02.2023 06:57

@Bumbar - Prošle sezone je bilo obratno. Sada se obrukala za ceo život.