DIVLJALA PO AERODROMU! Jelena Golubović napravila HAOS na pasoškoj kontroli, pa policiji PRETILA POLICIJOM! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović uhvaćena kako pravi haos na aerodromu u Beogradu.

Jelena Golubović nedavno je izašla iz šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' zbog problema sa glasnim žicama, a da li i kada će se vratit u Belu kuću nije poznato.

Ekipa portala Republika ju je sada zatekla na aerodrom kako se vraća za Beograd i to u nesvakidašnjem stajlingu, ali i ne baš lepog raspoloženja. Ona je besnela, vikala i pretila po aerodromu.

Naime, Jelena je najpre poludela jer je let na kom je bila kasnio punih pet sati. Sama je vukla kofere, dok su joj ruke bile pune kesa. Na sebi je imala roze trenerku, čarape i japanke, što je mnogima privuklo pažnju.

U jednom trenuku je jedna starija gospođa oborila stubić na aerodromu, a policajski službenici su je zamolili da ga podigne, što je Golubovićevu dodatno izrevoltiralo, te je napala službenike.

- Sram vas bilo, žena od 70 godina da diže, kako vas nije sramota, ni vodu ni sendviče nam niste dali - ponavljala je Jelena, a onda policiji zapretila policijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
cacak

14.02.2023 16:24

svi iz rijalitija se grozno ponasaju. Misle da su neke face da mogu da radw sta im prohte.