PROŠLOST MALOLETNE ANĐELE ĐURIČIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: Stravične reči i uvrede uputila ženi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.02.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić u svojoj prošlosti je i te kako ponižavala pripadnice lepšeg pola.

PROŠLOST MALOLETNE ANĐELE ĐURIČIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: Stravične reči i uvrede uputila ženi! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić

Frizerka Anđela Đuričić, koja je u petoj sezoni "Zadruge" propagirala moralne vrednosti i patrijahalne stavove, sada je na stubu srama zbog skandalozne veze sa 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić vileni po Zadruzi 6

 

Najpoznatija ljubavnica u regionu je naime, u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija oštro kritikovala sve učesnice koje su imale s*ksualne odnose pred kamera, da bi po mišljenju mnogih u ovoj sezoni "Zadruge", pokazala mnogo gore ponašanje.

Foto: Instagram.com printscreen

Tara Simov i Anđela Đuričić

 

Crnogorka je oduvek bila poznata po britkom jeziku, a najčešće se sukobavljala sa ženama, kojima je mnoge stvari zamerala. Međutim, ako je suditi po njenim objavama sa društvenih mreža, Anđela je oduvek imala pik na ženski rod.

Foto: Instagram.com printscreen

Anđela Đuričić Instagram

 

Crnogorka je 2012. godine objavila vrlo skandaloznu objavu na kojoj piše " Odjebi k*rvo". Nije poznato kome je ovo namenila, ali zasigurno je da joj ne priliči, s obzirom na to da je tada imala samo 14. godina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

07.02.2023 19:30

I prošle godine se videlo da Anđela laže, bila mi antipatična skroz, pa - čim je Mateja - NIJE HTEO !! A ovi sada koji su na njenoj strani -- kao ona su karakterom !! Šta mladost, šta zaljubljivanje, i druge su mlade i mlađe, možda i zaljubljene, ALI TO NIJE RAZLOG ZA NEMORAL, bre !! U Lazu svi koji je podržavaju sa deda- Zvezdanom da ima seks u po bela dana na nacionalnoj televiziji. Kažu da je Ana - baba, dobro - a šta je, onda, još starija Zorica Marković ili Lepi Mića, šta? A kada uđe u seksualni odnos sa nekim od toliko godina-to ok, je l ? E, nije, Anđela je u seksualnoj vezi na televiziji, sa zauzetim DEDA-ZVEZDANOM! Da! da!