ANĐELIN ROĐAK ČLAN KAVAČKOG KLANA?! Moka Slavnić uplašen za Zvezdanov život, isplivali šok detalji iz privantog života mlade Crnogorke!

Autor:

Zadruga

02.02.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva je navodno u spoljnom svetu zaštićena kao beli medved, jer iza sebe ima jaka leđa, i to rođaka koji je deo kavačkog klana.

ANĐELIN ROĐAK ČLAN KAVAČKOG KLANA?! Moka Slavnić uplašen za Zvezdanov život, isplivali šok detalji iz privantog života mlade Crnogorke!

Foto: Printscreen

Kako saznaju domaći mediji, rođak Anđele Đuričić je pripadnik kavačkog klana koji predvodi Radoje Zvicera. Crnogorka o tome nikada nije pričala tokom svog učešća u "Zadruzi", gde je posednjih nedelja glavna tema zbog veze sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, inače bivšim robijašem.

Naime, kako se navodi, Đuričićeva je u spoljnom svetu zaštićena kao beli medved, jer iza sebe ima jaka leđa.

- Zvezdan sada žonglira u rijalitiju i igra na više frontova. On ne zna da je Anđela rođaka pripadnika ozloglašenog klana i da ukoliko je bude emotivno povredio može ozbiljno da nadrlja. Ne sviđa im se njegovo ponašanja, a ni ophođenje prema Anđeli otkako je Ana ušla. Može svašta da se desi. Situacija nije nimalo naivna - priča izvor za Kurir blizak Đuričićkinoj familiji.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Instagram

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Prema njegovim rečima, Zvezdanov otac je pokušao da reši situaciju kako ne bi došlo do ozbiljnog problema kada se završi rijaliti.

- Moki nije svejedno i uplašen je za život svog sina. On zaista voli Anđelu i navija da bude sa Zvezdanom, ali sada se situacija zakomplikovala kada je Ana ušla. Preko prijatelja je potegao veze da dođe do ljudi iz ovog klana ili njenih bližnjih i da ih zamoli da imaju razumevanja prema njegovom sinu. Videćemo kako će se situacija razvijati, ali ni malo nije naivna stvar - ističe izvor.

Republika

Foto: Starsport

Moka i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

To je potvrdio i Slavnić, kada je i sam otkrio da je potegao veze kako bi zaštitio sina od Kavčana.

- Izašlo je već u novinama da prete Zvezdanu ubistvom. Ne treba se zezati. Hitno sam morao da preduzmem neke mere. Ne mogu da vam kažem koje. Jer šta da se slučajno, ne daj Bože, to desi, a ja sam se pravio važan i Toša, kao: "Ma jok, neće". Kako bih ja to preživeo da sam bio pasivan? Ona je Crnogorka, zato je to sve - kazao je slavni košarkaš u emisiji "Sceniranje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiki

02.02.2023 16:44

Možda je i ona Kavčanka.