ANABELA ATIJAS PROGOVORILA ISTINU O ZVEZDANU SLAVNIĆU: Pevačica otkrila detalje o devedesetim godinama, pa podržala Anu!

Autor:

Zadruga

29.01.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas prokomentarisala je ulazak Ane Ćurčić u Zadrugu, pa otkrila detalje o Zvezdanu Slavniću.

ANABELA ATIJAS PROGOVORILA ISTINU O ZVEZDANU SLAVNIĆU: Pevačica otkrila detalje o devedesetim godinama, pa podržala Anu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Anabela Atijas  u emisiji ,,Premijera" prokomentarisala je Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Tom prilikom je istakla da Slavnića zna još iz devedesetih godina, kada je važio za i te kako opasnog momka sa ulice, zbog čega je uterivao strah gde god bi se pojavio. 

Anabela kaže da je ispratila Anin ulazak u Zadrugu, te ju je pohvalila za njeno držanje. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anabela Atijas

 

- Ispratila sam njen ulazak, interesovalo me je, vidim da se radi o pametnoj, zreloj ženi, lavici, navijam za nju u svakom slučaju, trebalo je da uđe i učini nešto za sebe kad je već dovedena pred svršen čin. Svako se zauzeo za sebe, zašto ne bi i ona. Ona je žena iz naroda, nije joj bilo lako da podnosi ovo, svaka joj čast, sve pohvale za držanje - rekla je Anabela.

Ona je istakla da Zvezdana Slavnića poznaje iz peroda devedesetih godina.

 

- Ja se Zvezdana sećam kao dečka pokojne Ksenije. Oni su bili gradski par, plenili su, voleli su ih ljudi, koliko se sećam bili su prelepi zajedno. Bila je neka posebna ljubav, mislim da je to bila njena prva velika ljubav, pričale smo nas dve - navela je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Katarina

31.01.2023 01:55

Kakva licemerka!