ALEKS NIKOLIĆ DOBILA PISMO NA ADRESU BELE KUĆE, ZADRUGARI ZANEMELI: Starleta gutala knedle dok je čitala teške reči! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.01.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić dobila je pošiljku na adresu Bele kuće!

ALEKS NIKOLIĆ DOBILA PISMO NA ADRESU BELE KUĆE, ZADRUGARI ZANEMELI: Starleta gutala knedle dok je čitala teške reči! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Aleksandra Nikolić danas je dobila pošiljku koja je stigla na adresu Bele kuće u Šimanovcima. Starleta je pretrnula od straha, jer se ovome nije nadala, pa se uplašila od koga je mogla da dobije poklon. 

Ona je sa zadrugarima prišla kutiji iznenađenje kako bi videla šta se nalazi u njoj. Kada je otvorila imala je šta i da vidi. Aleksandra je dobila poklon od fanova u vidu cveća i kutije sa sitnicama. 

Nikolićeva je bila oduševljena na kraju ovim gestom, jer je shvatila da i dalje ima podršku, iako je prevarila Dejana Dragojevića sa ljutim rivalem Filipom Carem

Detaljnije u nastavku:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jasna

13.01.2023 19:31

aleks do pobede