PET GODINA NAKON RASKIDA LUNA I SLOBA ZAJEDNO U EMISIJI: Svi iščekuju susret pred milionima!

Autor:

Zadruga

08.01.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ljubavnici ponovo pred kamerama.

PET GODINA NAKON RASKIDA LUNA I SLOBA ZAJEDNO U EMISIJI: Svi iščekuju susret pred milionima!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/Pink Tv

Bivši rijaliti par Luna Đogani i Sloba Radanović su pre pet godina uplovili u romansu u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", a njihov odnos bio je veoma turbulentan.. Naime, Sloba je sa Lunom prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kristinu Kiju Kockar, i to pred kamerama.

Nakon nekoliko meseci veze pune skandala, drame, uspona i padova, oni su stavili tačku na svoju ljubav, nakon čega nikada više nisu viđeni zajedno u javnosti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Luna Đogani i Sloba Radanović u Zadruzi

 

Foto:  

Luna se ubrzo ponovo uselila u Belu kuću i pobedila u drugoj sezoni "Zadruge", a tada se smuvala sa Markom Miljkovićem, sa kojim je danas u srećnom braku i ima ćerku Miju. 

S druge strane, i Sloba je pronašao svoju sreću, te se prošle godine oženio po drugi put. Sa svojom suprugom Jelenom sada čeka njihovo prvo dete. 

Ipak, na današnji dan, Luna i Sloba će se ponovo sresti, i to pred kamerama. Kako je najavljeno, bivši ljubavnici će biti gosti u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a kako će susret proteći ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading