MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ PRIČALA SA BOGORODICOM: Zario joj se nož u čelo, pa doživela kliničku smrt! ŠOK PRIČA!

Autor:

Zadruga

02.01.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka, majka Aleksandre Nikolić, otkrila je da je u detinjstvo doživela kliničku smrt, kada joj se ukazala Božija majka.

MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ PRIČALA SA BOGORODICOM: Zario joj se nož u čelo, pa doživela kliničku smrt! ŠOK PRIČA!

Foto: republika.rs

Slovenka, majka učesnice "Zadruge" Aleksandre Nikolić, doživela je, kako kaže, kliničku smrt u devetoj godini. Od tada joj se život promenio iz korena!

Naime, kako je istakla, rođena je na selu, a jednom prilikom je doživela jezivu nezgodu, zbog koje je mogla da potpuno izgubi život.

- Rođena sam u selu, tada smo imali dva konja. Imali smo gumno, gde se vrši žito. Konji idu u krug tako, tu se žito izdvaja iz te slame... Konj se zaplete za nogu, padne. Moj pokojni tata kaže: "Molim vas, što pre da mi neko donese nož, konj će da crkne". Ja ti prva potrčim u sušaru, gde se suši meso, najveći nož da donesem, da se odveže to, da ne crkne konj. Trčim, trčim da budem prva, takva sam bila, ludo dete, imala sam devet godina - priča Slovenka i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Slovenka, majka Aleksandre Nikolić

- Trčala sam i nosila nož... A odrasla sam u staroj kući, od zemlje i kamena. Kako ja trčim, onako, kao dete, saplela sam se o kamen, a taj nož mi je pravo u čelo otišao! Kunem se životom svojim, pokazaću vam ožiljak, i dalje ga imam. Pala sam na zemlju, a bol uopšte nisam osetila. Tada sam imala kliničku smrt. Videla sam šta sam videla... Ugledala sam Bogorodicu, Božiju majku, koja mi je rekla: "Neće tebi ništa da se desi, nemoj da se sekiraš. Idi dole kod svojih roditelja". Od tog dana postala sam vernik, promenila sam se, preobrazila u potpunosti. Nije ovo jedini put, dva puta mi se ukazala. Budim se ja posle toga, lije krv, ali mene ništa ne boli! Idem normalno, kao da mi se ništa nije desilo. Oko mene svi vrište, kukaju. Tata mi izvuče nož iz čela, na konja, pa u bolnicu, tamo su me ušivali. Eto, samo me je to ušivanje bolelo, ništa pre toga nije. To je Božija volja - ispričala je Slovenka za Pink.rs.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slovenka, majka Aleksandre Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

03.01.2023 09:47

Zrela za zadrugu!!!