OGLASILA SE ANĐELINA PORODICA: Konačno se saznalo da li porodica Đuričić podržava zadrugarkinu vezu sa Zvezdanom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.12.2022

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića podigla je veliku prašinu van rijalitija.

OGLASILA SE ANĐELINA PORODICA: Konačno se saznalo da li porodica Đuričić podržava zadrugarkinu vezu sa Zvezdanom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Emisija "Poruke porodica zadrugara" je u toku, a naredna video čestitka bila je za Anđelu Đuričić.

Naime, izabranici Zvezdana Slavnića se javila samo drugarica, dok porodica iz nepoznatih razloga nije htela da se snima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

- Drugarice, prvo ću da ti prenesem poruku od porodice. Puno te pozdravljaju i nadaju se da ćeš da ostaneš takva kakva jesi. Puno te vole i podržavaju. Ja ti želim srećne praznike, da budeš zdrava i srećna. Da ostaneš takva kakva jesi, da se ne menjaš ni zbog koga. Volimo te i podržavamo. Kao što vidiš, ovo je omiljeni deo tvog šetališta, samo nam ti nedostaješ - rekla je njena drugarica.

Đuričićeva je nakon čestitke ustala za crnim stolom kako bi dala svoj komentar, i to sa suzama u očima.

- Presrećna sam, jer ovo je ono što sam ja pričala. Moj izbor nije dobar, možda nije trebalo da bude na ovakav način, ali znam da ću ostati kakva jesam. Možda sam sada misila samo na sebe, odnosno slušala sam svoje srce. Možda nije bilo ispravno, ali oni bi meni rekli da sam loša i da je to njih osramotilo i povredilo. Znam da bi mi kući zamerili, ali vide me onakvu kakvu jesam. Opuštenija sam, smirenija, ja takva nikada do sada nisam bila. Sada mi je drago da su mi dali vetar u leđa iako sam najgora u ovom trenutku, i ja sam svesna toga. Mnogo mi znači njihova podrška, mnogo ih volim - rekla je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Željko

01.01.2023 08:11

Njihove porodice podržavaju nemoral i sramotu.

jasna

03.01.2023 10:10

uyas od ove glumice nevidjena sramota