FILIP CAR JE TEŠKA BARABA! Otac Dalile Dragojević opleo po nesuđenom zetu, nije štedeo ni Aleksandru, spomenuo i Dejana!

Autor:

Zadruga

17.12.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huso Mujić i dalje prati dešavanja aktuelne sezone rijalitija "Zadruga 6"

FILIP CAR JE TEŠKA BARABA! Otac Dalile Dragojević opleo po nesuđenom zetu, nije štedeo ni Aleksandru, spomenuo i Dejana!

Foto: Nikola Mutić, E-stock, ATAImages

Dalila Dragojević

Iako mu ćerka više nije deo rijaliti programa "Zadruga", otac Dalile Dragojević redovno prati dešavanja u aktuelnoj sezoni popularnog rijalitija.

Huso Mujić podseća da je bio u pravu kada je tvrdio da njegov bivši zet Dejan Dragojević neće dugo biti u vezi sa Aleksandrom Nikolić.

-Ponavlja se stara priča. Ja sam znao da od te ljubavi neće biti ništa, video sam kako ona reaguje kad se svađaju, koliko galami, a tako se osoba koja je zaljubljena i stvarno voli ne ponaša. Mene su pitali šta mislim, a ja iskreno odgovorio iako nemam ništa od toga da li su oni zajedno ili ne. A sad ispade da sam ja kriv za sve - kaže Huso Mujić za Svet.


Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

 

-Aleksandra je htela da se zabavi, uspela je u tome i nije joj trebalo puno da pokaže zapravo šta je i kakva je. Čim se ona baraba pojavila, ona se razotkrila - kaže Huso i dodaje da ne gubi nadu da će se jednog dana Dejan i Dalila pomiriti.

-Ja se nadam da će biti zajedno. Dejana nikad nisam zaboravio, niti ću. Takav zet se neće pojaviti, niko ne može da bude kao što je on bio meni. O njemu nikada neću reći ružnu reč, on je dečko za primer. Logično je da svom detetu želim najbolje, ali ja smatram da je on taj.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Filip Car i Aleksandra Nikolić u "Zadruzi"

Huso je zgrožen Filipom Carem koji je prvo uništio porodicu njegovoj ćerki Dalili, a sada je i Dejana odvojio od devojke.

-Nema tu emocije, taj Filip je teška baraba. Uništava decu zarad svoje sitne koristi. On samo zna da truje ljude, tako je bilo sa Dalilom, a tako je i sada sa Aleks. On je prevarant jedan običan. Kao ker sakrije sve što želi, što mu ne odgovara, a ako hoće nešto, on to i uradi i baš ga je briga što će nekog da unesreći. To pravi mangupi ne rade - kaže Huso.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading