PRETE MI VEŠANJEM! Milan Milošević progovorio o JEZIVIM pretnjama koje dobija: Majci mi najviše žele SMRT!

Autor:

Zadruga

08.12.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević otkrio da dobija skandalozne poruke pretnji i uvreda.

PRETE MI VEŠANJEM! Milan Milošević progovorio o JEZIVIM pretnjama koje dobija: Majci mi najviše žele SMRT!

Foto: Republika.rs

Milan Milošević

Voditelj Zadruge Milan Milošević, neretko ističe da se godinama unazad suočava sa brojnim pretnjama koje dobija od fanova učesnika rijaliti programa.

- Naravno da mi nije svejedno. To traje od 2017. godine, otkako sam ušao u Zadrugu, samo su se likovi i njihovi bolesni fanatici smenjivali. Ranije sam već govorio o raznim pretnjama, od ubistva majke i mene samog, do pretnje paljenja automobila i prebijanja i ne znam šta sve više. Pretili su da će me nabiti na kolac, da će mi otići glava sa ramena, da ću slep hodati. Prijavio sam razne ološe VTK i prestalo je sve to, ali, nažalost, samo nakratko - ispričao je Milan za Kurir i dodao:

Foto: Republika

Milan Milošević o pretnjama koje dobija

- Ove sezone mi uz pretnje najviše žele smrt. Mene krive za razne gluposti i situacije koje rade njihovi favoriti, pa me ove sezone najviše proklinju. Nedavno sam imao zdravstveni problem. Tada su počele da mi stižu poruke da sam zaslužio da umrem, da mi srce stane, da mi Bog vraća sve, prosto sam zanemeo. Jesam na jednu ruku oguglao na sve to, ali nikad ne može da ti bude svejedno kada ti neko želi nešto tako grozno - kaže voditelj koji priznaje da je za majku najviše zabrinut:

Foto: Republika

Milan Milošević o majci

- Majci najviše žele smrt, a neretko mi prete i prebijanjem i vešanjem u gradovima iz kojih dolaze, ukoliko bih se tamo pojavio. Nemam više snage da prijavljujem i da se bavim tom bagrom, ali reći ću vam da sam jednog 'koljača' lično ja našao, jer je pod istim imenom i prezimenom i istom fotografijom na profilu imao i nalog na Fejsbuku. Tada sam pao kao čovek, kao građanin ove zemlje, jer sam video i saznao da se radi od detetu od trinaest godina koje mi je najstrašnije pretnje smrću uputilo. Nazvao sam odmah majku istog i ona je najpre tvrdila da ne postoji šansa da se radi o njenom detetu, dok nisam poslao sve dokaze, i onda je usledilo izvinjavanje i molbe da ih ne prijavljujem, uz opravdanje da su se zezali klinci. Posle toga, takve ljude u 99 posto slučajeva blokiram i tako i zaboravim na njih i njihove pretnje i kletve - objasnio je Milan Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dušan

08.12.2022 21:35

Milan se ne ponaša pošteno prema zadrugarima.