TAKI TRAŽI SPAS U MANASTIRU! Majin otac OČAJAN, okrenuo se VERI i BOGU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.12.2022

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković ne krije da mu je teško zbog svega što se dešava njegovoj ćerki Maji.

TAKI TRAŽI SPAS U MANASTIRU! Majin otac OČAJAN, okrenuo se VERI i BOGU! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković

Maja Marinković našla se u nebranom grožđu kada je u utorak u Belu kuću ušao Filip Car. Kada su ga ugledali prebledeli su i ona i njen dečko Bilal Brajlović, te je već prve noći krenulo sa žestokim svađama i uvredama.

Bilal ne prestaje da napada Maju, a Car je za crnim stolim izneo salvu uvreda na njen račun, što ju je posebno izbacilo iz koloseka.

Njen otac Taki Marinković ne krije da se potresa kada vidi šta se dešava njegovoj mezimici, te se odlučio da se okrene veri i crkvi i u molitvi pronađe mir za sebe i ćerku.

- Odlučio sam da pronađem mir, za sebe, za ćerku, ne verujem šta joj se dešava. Okrenuo sam se potpuno Bogu i molitvi za spas svoje ćerke, plačem danima kad je gledam šta joj se dešava, naročito sad, posle ovog poslednjeg ulaska. Otišao sam u Tumane, kao jedna od naših najvećih svetinja da se pomolim za ćerkino zdravlje, da pronađe mir i spasenje - rekao je za Republiku utučeni Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
vesna

01.12.2022 14:21

Da si je vaspitavao kako treba ,insistirao na obrazovanju , a ne kupovao tanga gace, sada ne bi bio u problemu u kom si !

mina

01.12.2022 15:13

budala i on i cerka ya psihijatriju

Bumbar

01.12.2022 18:21

Jedan odlazak u manastir ne znači ds se okrenuo veri! On i ćerka su toliko grešni da ih niko ne može oprati! Razuzdani i nemoralni oboje!