ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK KOJI DOKAZUJE DA JE ELENA VARALA FRANA! Kitićeva ga ŠUTNULA i IZBACILA stvari iz stana, nakon zadruge ga poslala na DRUGU LOKACIJU!

Autor:

Zadruga

01.12.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Kitić navodno je varala Frana Pujasa dok je bio u ''Zadruzi 6''.

ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK KOJI DOKAZUJE DA JE ELENA VARALA FRANA! Kitićeva ga ŠUTNULA i IZBACILA stvari iz stana, nakon zadruge ga poslala na DRUGU LOKACIJU!

Foto: E Stock/instagram.com printsreen

O ljubavi Elene Kitić i Frana Pujasa se pričalo naširoko, pa je njihov raskid nakon Franovog izlaska iz ''Zadruge'' bio šok za sve jer je delovalo kao da su srećno zaljubljeni.

Spekulisalo se mnogo o razlozima kraha romanse, a navodilo se da je Elena varala Frana, što je on i naveo kao razlog raskida u Amidži šou rekavši da je razlog taj što je po njegovom izlasku ona već imala novog dečka.

Foto: printscreen/TVPink

Fran Pujas i Elena Kitić dok su bili u vezi

Elenina najbolja drugarica Super Cveta je učesnik šeste sezone rijalitija ''Zadruga'', a Pink je došao u posed snimka na kom ona otkriva da je jedan od razloga što su se udaljile upravo njeno ponašanje prema Franu, te da je Elena izbacila njegove stvari iz stana.

- Zvala me je dok sam bila u studiju i čekala Frana kada je ispao i rekla da ga vozim u neki stan u Zemunu i da su mu tamo stvari. Jako sam pobesnela i rekla joj da ću Frana pozvati kod sebe jer je prvenstveno i njen prijatelj (Cvetin). Rekla mi je da je Ćira (sluga) preneo njegove stvari u u neki stan i da će joj dati lokaciju. Rekla sam joj da je g*vno, na šta je ona rekla kao: "Šta kog đavola i izlazi iz Zadruge". Sve mi je to logično jer se smuvala sa mojim drugom bivšim s kojim sam je ja upoznala na žurki 6. maja. Taj moj bivši drug je j*bao sve naše drugarice i ona je sad kao s njim. Užas - govorila je Cveta u snimku.

Foto: D. Kadić

Super Cveta

Podsetimo, pričalo se i da je Elena varala Frana sa Vojažom, govorilo se i da je uticala na razvod Raste i Ane Nikolić, a kako se sada navodi da je sa Miksom jasno je da je repere posebno slaba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bravo novinari

01.12.2022 12:28

Kakav nadahnut tekst.