DETE SE OMAKLO, VRLO SAM PLODAN! Odnos Miljane Kulić i Ivana Marinkovića počeo je u rijaltiju, ŽESTOKI odnosi, JAHANJA i BRUTALNE svađe, a onda je došlo do ŠOK OBRTA!

Autor:

Zadruga

18.11.2022

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je tekao odnos Miljane Kulić i Ivana Marinkovića.

DETE SE OMAKLO, VRLO SAM PLODAN! Odnos Miljane Kulić i Ivana Marinkovića počeo je u rijaltiju, ŽESTOKI odnosi, JAHANJA i BRUTALNE svađe, a onda je došlo do ŠOK OBRTA!

Foto: ATA Images

O odnosu Miljane Kulić i Ivana Marinkovića javnost bruji od 2017. godine kada su počeli sa svojim emotivnim odnosom. Tačnije, kako Ivan tvrdi, on nikada nije bio sa Miljanom u vezi, dok ona sa njim jeste.

Njihovo učešće u rijalitiju u kom su tada bili pratila je čitava nacija i region, a njihove vrele akcije se prepričavaju i dan danas. Te iste godine, prvi put je neko ostao u drugom stanju u rijalitiju. Miljanin test za trudnoću bio je pozitivan.

– Ono što smo Miljana i ja imali je čist se*s sa moje strane. Bila je zanimljiva, i mogu da kažem da sam je iskoristio jer sam video da mogu da je imam. Kao i svaki muškarac imao sam potrebu za se*som, ona bila zaljubljena u mene i eto desilo se to dete na kraju. Dete ja nisam hteo ono se omaklo, ja nisam očekivao mislio sam da neće iz prvog puta, ali očigledno sam vrlo plodan. Što se mene tiče ja sam rekao da me Miljana ne zanima kao žena nit me ikad zanimala čak ni posle saznanja da je trudna – rekao je tada Marinković.

Republika

Foto: instagram.com/miljanicakulic

Miljana Kulić i sin Željko

Nakon saznanja da je u drugom stanju, njeni roditelji Marija i Siniša Kulić su ušli u kuću ''Parova'' gde su dugo razgovarali sa njom, a ona su sve šokirali odlukom da Miljana zadrži dete. Srećnu vest Ivan i Miljana su proslavili nizom drugih vrelih akcija, te se činilo da će biti srećna porodica, ali je ipak došlo do raskida.

- Ja ću detetu dati svoje prezime, ali kraj sebe ne želim ludu ženu, psihički nestabilnu. Ja da sam na njenom mestu ne bi pod takvim uslovima rodio dete - rekao je tada Ivan.

Raskinuli su javno, a Miljana nije odustala od odluke da rodi dete. Svoju trudnoću je iznela u rijalitiju ''Zadruga'', a 2018. godine je na svet donela sina Željka kom je ime dala po čelniku televizije Pink, Željku Mitroviću.

Dok je bila u porodilištu Ivan se pojavio kako bi posetio Miljanu i sina, ali po njihovom izlasku nije bio tu. Miljanu i Željka su sačekali Siniša i Marija Kulić i Miljanina sestra Ana.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Ivan Marinković nije želeo da vidi sina Željka

Svađe i razmirice Marinkovića i Kulićeve nisu prestajale, vređali su se preko medija i iznosili prljav veš svog odnosa. Miljana je sve vreme bila u rijalitiju sa sinom, na zgražavanje čitave javnosti, te su se svi pitali gde je Ivan u tim trenucima, ali njega ništa nije interesovalo.

Šok je usledio kada je Ivan na iznenađenje svih nakon tri i po godine otišao u Niš kako bi video sina, ali je i taj susret prošao neslavno. Posvađao se sa Kulićima, a prema njihovim rečima, Željko ga nije interesovao.

– Željka je iskoristio samo za slikanje napravio je 50 slika na različitim mestima u kući da bi ispalo da je ne znam koliko vremena proveo sa njim i Tijana mu je to rekla. “Bitniji ti je ker od rođenog sina”, urlala je Tijana. “Sediš tu i gledaš televiziju, a dete te je željno. Ne znam što te je Miljana uopšte zvala da dođeš”, govorila mu je moja sestra. I on se drao na nju. Sa mnom nije hteo da priča… Ma bile su to strašne scene, užasno je bezobrazan – otkrila je prošle godine Miljana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković

Ove godine su se našli zajedno u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a njihov odnos se pomno prati.

Brojne svađe, uvrede i klevete su izgovorene sa obe strane, a mnogima nije bila jasna odluka Ivana Marinkovića da ne želi da vidi sina.

Naime, prema njegovim rečima Kulići su mu branili da viđa dete, ali je priznao i da nema nikakav osećaj prema sinu i da ga ne zanima, te da ne zna zašto iko pokušava na silu da ga natera da se zbliži sa njim. Mnogi su ga napadali i osuđivali, naročito Marija Kulić koja nije mogla da se obuzda te je salvu uvreda iznela na njegov račun, ali on za to nije mario.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković sa sinom Željkom

Međutim, došlo je do iznenadnog obrta u celoj priči. Ivan se juče susreo sa sinom Željkom, a njihov susret je sve raznežio. Proveli su neko vreme na imanju Bele kuće i dok Marija i zadrugari nisu mogli da prestanu da se smeju, MIljana nije mogla da prestane da plače.

- Osećaj mi je između sreće i tuge... Proradio je u meni instinkt taj, osećao sam se kao da smo dugo zajedno. Meni je lik ostao, kao da raste pored mene. Ovo što kaže Marija... 'čiko' ili 'tata' svejedno je... Nije u ovom trenutku bitno kako će da me oslovljava, sve će vremenom doći... Uvek su me volela deca, nisam očekivao odbojnost. Radio sam i u obdaništu sa decom, imam taj neki osećaj, kao da smo svaki dan zajedno... Ušao sam sa idejom da ovako bude. Ovo je trebalo da bude jedna svakodnevnica... Mesto možda nije idealno ali vreme jeste... Bilo mi je prelepo, nadam se da će tako biti stalno - rekao je Marinković sinoć za crnim stolom.

Ni Siniša nije krio da ga je rasplakao ovaj susret. Ipak, mnogi se pitaju jedno - da li Ivana zaista zanima sin ili sve radi zbog rijalitija? Iako za sada sve izgleda idealno, mnogi su skeptični i veruju da će Ivan ponovo okrenuti leđa sinu. Kako će se dalje stvari odvijati ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aleksandra

18.11.2022 17:01

Ovo dete se nije omaklo vec je sastavni deo projekta VMM. Pre pocetka te sezone prikazivanja Z bilo je najavljeno prisustvo bebe u Z. Kako se narod i javnost tada sablaznjavala tom idejom nastao je projekat da neko zatrudni na licu mesta. Zalosno je to sto je uradjen eksperiment sa Miljanom. Verujem da su i sva desavanja oko Miljane ualovljena ucescem u Z. Strasno je szo se njeno stanje tako koristi zarad gledanosti. To dete prikazujete tako da mu se vidi lice to je zloupotreba maloletnog deteta zarad jos malo gledanosti. Mozda ovo i necete objaviti ali ovo je glas razuma naroda koga svakim danom trujete ovakvim sadrzajem. Procitajte " Tri kratke price" od Tolstoja potrosicete 15 minuta a sve ce vam se kazati