PUKLO PRIJATELJSTVO?! Aleksandra Nikolić saznala da ju je Milica izdala, pa se potpuno slomila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.11.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić saznala da nije sve onako kao što izgleda pred njenim očima

PUKLO PRIJATELJSTVO?! Aleksandra Nikolić saznala da ju je Milica izdala, pa se potpuno slomila! (FOTO)

Foto: zadruga printscreen

Učesnice šeste sezone rijaliti programa "Zadruga 6" Aleksandra Nikolić i Milica Veselinović razgovarale su ispod trema nakon emisije u kojoj je Nikolićeva saznala da ju je prijateljica izdala.

- Ne ostaj u prijateljstvu sa mnom ako na to aludiraš. U pušioni sam ti se zaklela da mi se sve najgore vrati i opet to mogu. Ne želim da bude fejk i neprirodno, da se lomiš oko prijateljstva, neka bude čisto. Lošu nameru imala nisam - rekla je Milica.

- Tako je ispalo. Svi klipovi postoje, ali ja mogu biti kažnjena za nešto što pričate. Šta si pričala sa Miljanom? - pitala je Aleks.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić i Milica Veselinović

- Ispričaću ti jednom prilikom. Ako sumnjaš u mene, izaći ćemo mi, pričaću i sa Dejanom i sa tobom - rekla je Milica.

- Moraš da mi kažeš - rekla je Aleks.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić i Milica Veselinović pričaju u dvorištu

- Evo neću da ostavljam prostora, preuzimam sve na sebe. Ne mogu sad da ti kažem. Krivo mi je što ti od čokoladice pričaju svašta i prave sumnju na nas. Dok nisi bila tu, govorili su mi da mi ti nisi prijatelj, da sam ja sve samo ne neprijatelj, a sad je druga priča. Možda sam ja sve to čula od treće osobe, a nikad neću reći ko je to - pričala je Veselinovićeva.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

04.11.2022 15:19

Koliko laži, prevara, obmana, neobrazovanja, surovosti, nemorala i svega ostalog šta uz sve ovo ide kod devojčice od18 i devojke od 24 godine. A započele sa takvim životom verovatno u 15-oj godini. Strašno je to? Kakav su karakter i osobnost ove devojke izgradile? Veliki poraz za njihove porodice (kako su ih odgojili ) a velika nesreća i tuga za porodice u koje one dođu jednog dana kao snahe.