ONI SU DIGLI CIMERE NA NOGE OD UZDAHA: Tri vrele akcije u "Zadruzi 6", sve prštalo od strasti, a Miljana i Bebica tresli izolaciju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.11.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Bilal Brajlović nisu jedini koji su se sinoć prepustili strastima

ONI SU DIGLI CIMERE NA NOGE OD UZDAHA: Tri vrele akcije u "Zadruzi 6", sve prštalo od strasti, a Miljana i Bebica tresli izolaciju! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Iako su se tokom žurke u "Zadruzi 6" Miljana Kulić Nenad Macanović Bebica posvađali, pa i raskinuli, jer je ona gledala u bivšeg, Lazara Čolića Zolu, nakon nekog vremena njih dvoje su rešili da se osame u izolaciji i prepuste strastima.  

Čini se da su Miljana i Bebica rešili da po principu "posle svađe, sve je slađe" zakopaju ratne sekire, kako posvađani ne bi zakoračili u novi dan.

 

 

Maja Marinković i Bilal Brajlović su se tokom žurke verili, pa su jedno drugom u više navrata iskazivali ljubav na milion načina.

 

 

Nakon što su završili u krevetu, njih dvoje su se pepustili strastima i rešili da proslave veridbu nikad vrelijom akcijom pored budnih zadrugara, Iako je Maja juče vodila glavnu reči, Bilal je rešio da učini svojoj voljenoj, pa je on bio dominantniji.

 

 

 

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić pustili su da ih vode strasti, te su na očigled svih prisutnih zadrugara, počeli sa vrelim dodirima ispod pokrivača.

Ivan i Aleksandra nisu mogli da izdrže da se svetla ugase, a zadrugari legnu na spavanje, te su brže-bolje krenuli sa vrelom akcijom pod jorgan planinom.

 

Komentari (0)

Loading