Novi detalji GEJ AFERE Dragojevića i političara: Bio mu je SPONZOR, evo kako je David izgledao pre, a kako nakon ljubavne veze! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.10.2022

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević iskoristio političara za pare i luksuzan život.

Novi detalji GEJ AFERE Dragojevića i političara: Bio mu je SPONZOR,  evo kako je David izgledao pre, a kako nakon ljubavne veze! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić

Rođeni brat Dejana Dragojevića, David, u žiži je interesovanja zbog afere sa uticajnim političarom iz Vojvodine, o čemu je Republika prva pisala, a sada smo došli i do novih detalja o njihovom odnosu.

Naime, kako smo saznali, David Dragojević je od ljubavnika dobijao ogromne pare, te mu je političar plaćao luksuzne destinacije, kao i markiranu garderobu. Nekada su putovali zajedno, a nekada bi on Davida slao preko na seminare u vezi s fitnesom, te je, naravno, sve on to finansirao.

Šta li će sad Dragojević da radi i kako će se odreći luksuznog života budući da je političar besan pošto je starletan pričao šta ne treba i gde ne treba. Svi koji prate Dragojevića na Instagramu mogu da primete kako je živeo pre veze s uticajnim funkcionerom, a kada su počeli da se viđaju luksuzira se za sve pare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

19.10.2022 05:26

Gejvid Dragoje_ić