Mirka Vasiljević i Dušica Jakovljević na premijeri filma ''Komedija na tri sprata'', otkrile sve od odnosu sa komšijama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.10.2022

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras održana premijera filma Sandre Mitrović.

Mirka Vasiljević i Dušica Jakovljević na premijeri filma ''Komedija na tri sprata'', otkrile sve od odnosu sa komšijama! (VIDEO)

Foto: Republika

Glumica Mirka Vasiljević i voditeljka Dušica Jakovljević bile su na premijeri filma Sandre Mitrović ''Komedija na tri sprata'', a kako radnja filma dosta govori o komšijskim odnosima, njih dve su otkrile u kakvim su one odnosima sa svojim komšijama.

- Sjajna, ja sam super i sa svojim komšijama i sa poštarima i sa ženama koje rade u prodavnici, ja mogu da kažem da sam ja svima komšinica, pošto meni ljudi kažu da sam stalno na televiziji i doživljavaju me kao svoju, tako da me oslovljavaju sa ''komšinice'' u bilo kom delu grada, države.. - rekla je Dušica koja ne krije da je preponosna na Sandrin uspeh.

Republika

Foto: republika.rs

Sandra Mitrović

- U odličnim smo odnosima i mislim da je to divna jedna stvar. Uvek zafali po koje jaje, pomalo brašna, ulja, tako da je dobro da imate kome da pozvonite, na kraju krajeva i kada nekada niste kod kuće, a nešto treba da vam se proveri u zgradi, oko zgrade, ispod zgrade tu su uvek dobre komšije - iskrena je Mirka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading