PRONAĐENE Anđela i Nađa! Skandalozan kraj potrage, njihov otac se odmah oglasio!

Autor:

Zabava

18.10.2022

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuberke Anđela i Nađa su pronađene.

PRONAĐENE Anđela i Nađa! Skandalozan kraj potrage, njihov otac se odmah oglasio!

Foto: Printskrin: YOutube

Nakon celog dana potrage jutjuberke Anđela i Nađa pronađene su sa svojom majkom i sestrom Marijom, a da je potraga završena javnost je obavestio njihov otac Zoran. Ishod potrage je šokantan.

Republika

Foto: Printskrin: YOutube

Pronađene Anđela i Nađa

Naime, Zoran je otkrio da su one odlučile da "napuste porodicu", odnosno da napuste njega. Tvrdi da je šokiran i da se nije nadao da će se ikada nešto ovako desiti.

- Anđela, Nađa, Marija i Tina su dobro, javile su se mom bratu i rekle su da su napustile porodicu, tačnije mene. Nisam sa njima u kontaktu, isključeni su im svi telefoni, ne mogu da ih dobijem - rekao je očajan Zoran.

Takođe je istakao da je mislio da probleme koje su imali mogu rešiti i da ništa nije vredno toga da se porodica napusti i to na ovakav način. Takođe, on dodaje da bez obzira na sve da je njemu najbitnije da su one žive i zdrave, a kada će ponovo nastaviti sa snimanjem tvrdi da nema informaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
I.

18.10.2022 19:42

Nesto ovde ne mirise na dobro...

Jana

19.10.2022 22:45

@I. - Verovatno ne bez razloga.