Boban Rajović i Ivan Zak priznali ko je FINANSIRAO novu pesmu, pa otkrili da im je ceo materijal NESTAO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.10.2022

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pesma Bobana Rajovića i Ivana Zaka oduševila je publiku, a oni su sad otkrili da nije sve bilo tako idealno.

Boban Rajović i Ivan Zak priznali ko je FINANSIRAO novu pesmu, pa otkrili da im je ceo materijal NESTAO! (VIDEO)

Foto: Republika

Boban Rajović i Ivan Zak snimili su duetsku pesmu koju je publika odmah prepoznala, a oni su sada otkrili kako je došlo do ove saradnje.

- Karakterno smo najsličniji, nazvao sam ga u dve sekunde je pristao, u jednom dahu. U jednom trenutku je zavladala i nervoza, kaže Boban ti godinu radiš to, nije bitno koliko radimo, slušam svoj osećaj. Tehničkih smo imali, materijali nestali sa kartice, nikako spot da izađe, Boban kaže tu nema kraja, ja kažem ima, polako... - rekao je Ivan, a onda su otkrili koji su im dalji planovi.

Republika

Foto: Republika

Boban Rajović i Ivan Zak

- Mene je Ivan prijatno iznenadio sa ovom pesmom, s tim što slovim kao popularan pevač u Hrvatskoj, to me je negde znalo to iznervirati da sam najpopularniji u Hrvatskoj, a zapravo radim na prostorima bivše Juge. Ovom pesmom sam shvatio da priču nisam zaokružio, zahvaljujući ovom duetu eto mene na njihovim nacionalnim frekvencijama - rekao je Boban i otkrio ko je više uložio u projekat.

- Moram priznati gospodin sa moje desne strane, ako pričamo o finansijama ja mu se zaista ovaj put zahvaljujem. I kod njega i kod mene su te finansije totalno nebitne, mi smo prvenstveno umetnici.

Republika

Foto: Republika

Ivan Zak

Oni su otkrili i da li može doći do svađe oko pesme.

- Mi smo se dogovorili da ako pesma ne prođe da ćemo se opako posvađati, ali vidimo da nam to neće trebati - kroz šalu je rekao Zak.

Šta su još rekli Ivan Zak i Boban Rajović pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading