JELENA KRUNIĆ UŠLA U ZADRUGU!

Autor:

Zadruga

22.01.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević je sinoć u studiju, gde su joj društvo pravili roditelji nominovanih Zadrugara, iznenadila sve kada je izgovorila da je nova zadrugarka Jelena Krunić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

S obzirom na to da joj rijalitiji nisu nepoznati, ne sumnjamo da će se veoma dobro snaći.

Jelena je prokomentarisala i pojedine cimere i rekla šta misli o čuvenom trouglu - Sloba, Kija, Luna.

- Meni se ne sviđaju neke izopačenosti, ali kao gledaocu. Taj sveti trougao između Lune, Kije i Slobodana. To se još nije videlo. Nešto što ne bih volela, da ljudi koji gledaju misle da treba tako - iskrena je bila Jelena i dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

- Celokupna priča kao priča je čudna. Luna je znala da je on oženjen, on je to znao. I na sve to Kijin ulazak... Ja nemam opravdanje za njih troje, ali nemam ni osuđivanje - rekla je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Vera

22.01.2018 11:36

Ja sam takodje videla cedulju kao i one telefone sto koriste i Luna i Sloba. Zašto naša omiljena novinarka Isidora ne pita kad dodje u studio. Produkcijo, bas imate puno kikseva i mnogi su razocarani i sve vas više napuštaju.

Mina

22.01.2018 12:21

Ovo je Anabelino maslo sigurno! Matora, Luna, Milan, Jelena, i Anabela se druže i sigurna sam da su se ukrotili protiv Kije. Žao mi je Kijice jer je sama bez i jednog prijatelja u zadruzi, a oni sa kojima se druži su površni prijatelji. Filip je isto površni prijatelj.

Ana

22.01.2018 14:34

Ukoliko Produkcija ne izbaci Krunicku to znaci da je i sama saucesnik. Teodorinu mamu su kaznili jer cedulja nije bila namenjena Luni. Znaci.....dozvoljeno je unosenje samo za Lunu. SRAMOTA. Nek se i novinari oglase kad odu u studio, oni su glas svojih citalaca

Ljubica

22.01.2018 14:44

Mislim da je ovaj portal korektan jer objavljuje tekst o ovome a i komentare