ALEKSANDRI NAPUKLI SILIKONI! Nikolićku izvode iz Zadruge, mora HITNO pod nož!

Autor:

Zadruga

13.10.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, njen dečko i pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević otkrio je za Srpski telegraf da Aleks, koja je bez njega ušla u šestu sezonu najpopularnijeg rijalitija, mora hitno pod nož jer su joj nepukli silikoni u grudima.

ALEKSANDRI NAPUKLI SILIKONI! Nikolićku izvode iz Zadruge, mora HITNO pod nož!

Foto: Printscreen Ami G show

Aktuelna zadrugarka Aleksandra Nikolić uskoro će morati da napusti "Zadrugu" jer ima zakazanu operaciju grudi.


Naime, njen dečko i pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević otkrio je za Srpski telegraf da Aleks, koja je bez njega ušla u šestu sezonu najpopularnijeg rijalitija, mora hitno pod nož jer su joj nepukli silikoni u grudima.

 

Foto: Printscreen Ami G show

 

 

Kako Dragojević dalje priča za naš list, Nikolićka je već izlazila iz Bele kuće i bila kod lekara, koji joj je odmah zakazao operaciju, ali Dejan je, kaže, i pored toga, zabrinut za njeno stanje jer ta vrsta hirurške intervencije lako može da se iskomplikuje, pa čak joj i ugrozi život.


- Bojim se da ne umre od sepse, to su ozbiljne stvari i vrlo lako može sve da se zakomplikuje, u haosu sam baš zbog toga - rekao je Dejan na početku razgovora za Srpski telegraf, pa nastavio:


- Bole je grudi užasno, pucaju joj silikoni, to nije nimalo naivno, ali lekari su valjda najbolje procenili šta i kako treba da se radi i uskoro će da je operišu. Već su je vodili na pregled i zakazali operaciju za nekoliko dana, ali se plašim za nju jer ona jedva izdržava te bolove. Dali su joj lekove da prebrodi ovih nekoliko dana do te intervencije, nadam se da će sve proći kako treba, ali ne mogu da ne brinem. Lakše bi mi bilo da sam s njom tamo, ali svakako ću biti uz nju kad je hospitalizuju i posle, dok bude trajao postoperativni oporavak.

 

Foto: biljana dragojevic instagram

 

Za Aleksandru je zabrinuta i Dejanova majka Biljana Dragojević, koja s bivšom snajkom Dalilom Dragojević nije imala nikakav odnos, dok je Aleks zavolela odmah na prvu loptu.

Ona je, čim su videli da s Nikolićkom nešto nije u redu, na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj sedi na krevetu i plače, te poručila:


- Neke stvari nisu igra, mislim da treba reagovati što pre jer je u pitanju zdravlje, a od toga ništa nije važnije!


U komentarima se povela polemika oko toga šta se dešava sa zadrugarkom, pa su fanovi iznosili različita mišljenja:


- "Pukao joj silikon, ima bolove ruku, ne može da ih podigne", "Nije nimalo naivno, devojka ima ogromne bolove" - ređali su se komentari ispod Biljanine objave, a sada je Dragojević odagnao sve sumnje i otkrio da će njegova devojka uskoro pod nož.


Inače, kako stručnjaci tvrde, silikon može da pukne usled fizičkog oštećenja, kao, recimo, usled udarca ili preteranog pristiskanja grudi, ali se u ređim slučajevima dešava da pukne i sam od sebe.

 

Pred ulazak u "Zadrugu" izvadila silikone iz usana

Aleksandra se pre samog ulaska u "Zadrugu 6" podvrgla intervenciji vađenja biopolimera iz usana i tada je šokirala javnost fotografijama sa koncima u usnama, a kako je govorila posle operacije, i tada je osećala nesnosne bolove.

 

Foto: biljana dragojevic instagram

Aleks Nikolić nakon operacije vađenja silikona iz usana

 

- Devojke i devojčice, budite prirodne i ne podležite trendu da sve mora da bude veliko i napumpano! Nekad je manje lepše. Učite se na mom primeru! Da mi je ova pamet bila, ne bih se ovako unakazila. Trpim nesnosne bolove, pa sam stalno pod lekovima - rekla je tada Nikolićka.

 

 

Đurićki i Kostovki život visio o koncu

 

Zbog pucanja silikona starleti Tamari Đurić i pevačici Jeleni Kostov život je visio o koncu. Naime, njih dve su na operacionom stolu završile u poslednji čas, pa su im se lekari bukvalno borili za život.

 

Foto: printscreen/TVPink

 

 

Đurićki su lekari striktno zabranili ugradnju implantata jer su joj jedva spasli život nakon infekcije koja se javila posle pucanja silikona u zadnjici. Jelena, takođe usled pucanja silikona, samo u grudima, zamalo nije dobila sepsu.

 

Foto: Republika/O.Bogdanović

 

 

Doktori su je spasavali u poslednjem trenutku. Problem sa pucanjem silikona imale su i mnoge druge estradne ličnosti poput Tijane Ajfon, Teodore Džehverović, Sonje Vuksanović, Maje Marinković, ali su se one na vreme obratile lekarima, pa su izbegle ozbiljnije komplikacije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading