AFERA Bakine devojke trese Zadrugu! Lil Broks ispričao detalje INTIMNOG odnosa sa Anjom Bla: Vezivao sam je crvenim lisicama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal otkrio da je spavao sa Anjom Bla.

AFERA Bakine devojke trese Zadrugu! Lil Broks ispričao detalje INTIMNOG odnosa sa Anjom Bla: Vezivao sam je crvenim lisicama!

Foto: printscreen/instagram.com/anjablaa/Republika

Bilal Brajlović iliti Lil Broks preksinoć je progovorio o detaljima svoje se*s-afere s Anjom Blagojević Bla, inače bivšom devojkom Bake Praseta. Dok su sedeli napolju, Milica Veselinović pitala je jutjubera da joj otkrije detalje afere s Blagojevićkom. On joj je ispričao kako je došlo do njihovog spajanja.

- Prvi put se desilo pre četiri godine, a zadnji put pre godinu dana, prošlo leto. Zajedno su došli u Bosnu, kad je bio gore neki glup program, dolazio je u neku emisiju. Znam je četiri godine, a videli smo se dva puta. Pa desilo se odmah prvi put  - pričao je Bilal bez zadrške, pa nastavio dalje o dešavanjima s Anjom Bla, ali i dokazima protiv Bake Praseta:

Republika

Foto: printscreen tv pink

Lil Brok o Anji Bla

- Ja imam snimak kako on govori: "Ja sam je napravio, ona da ne bi mogla da ke*a, stavio sam je pod ugovor, uzimam joj 80% zarade, ali njoj to ne znači jer ja u kući sve plaćam." Ja sam objavio video gde pričam šta se sve izdešavalo. Ona se oglasila, kad sam ja objavio video gde pričam o njoj. Ona je radila reakciju, nijednom nije rekla da to nije tačno, čak se odala više puta jer se smejala. Doboj je pored Magala, ja kažem da je došla belim pasatom, ona kaže nije nego sivi. Ja sam pričao da sam je vezao crvenim lisicama, a dok to izgovaram ona se smeje. On je tad bio u Amsterdamu, dva meseca se nije oglasio i ulazi na taj lajv i prvo pitanje je bilo šta je bilo sa mnom - pričao je Bilal tokom večeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading