"Maja Marinković je prostitutka" Super Cveta urnisala još DVE ZADRUGARKE, pa ih navela kao radnice najstarijeg zanata! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.10.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Super Cveta napravila je pravi haos u Beloj kući zbog odgovora.

"Maja Marinković je prostitutka" Super Cveta urnisala još DVE ZADRUGARKE, pa ih navela kao radnice najstarijeg zanata! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćne igre istine Aleksandra Momčilović uputila je pitanje Super Cveti da navede tri zadrugarke koje se po njenom mišljenju bave najstarijim zanatom - prostitucijom. Iako je objasnila da ne poznaje dovoljno zadrugarke, Cveta je izdvojila tri imena, nakon čega je nastao pravi haos u Beloj kući, jer je prvo navela Maju Marinković.  

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 6 najnovije vesti

 

- Navedi mi tri devojke za koje misliš da se bave napolju najstarijim zanatom? - pitala je Aleksandra.

- Ne poznajem mnogo devojaka, mogu da kažem ko mi deluje. Prvu bih rekla Maju Marinković, drugu bih rekla Anđelu, a treća ne bih rekla da se bavi, ali da je dobar potencijal je Anita. Deluje mi da bi se time bavila - rekla je Cveta.

Detaljnije u nastavku.

 

 

Podsetimo, nešto kasnije, Maja Marinković besna na Cvetu, napala ju je u cik zore, te joj je ozbiljno zamerima što je prvo izgovorila njeno ime tokom nabrajanja zadrugarki za koje smatra da se bave najstarijim zanatom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading