Zorica Marković odala ČUVANU TAJNU 30 godina: "Hranila sam gladnog pokojnog Džeja"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Volela sam ga kao rod rođeni. To su bila vremena i godine. Delili smo sve što život nosi. Dobro, loše. On je bio ljudina, kaže pevačica

Zorica Marković odala ČUVANU TAJNU 30 godina: "Hranila sam gladnog pokojnog Džeja"

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Zorica Marković otkrila je da je hranila pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog i punila mu frižider u vreme kada nije bio zvezda i bavio se ilegalnim poslovima.

Naime, pevačica i učesnica šeste sezone riijalitija "Zadruga" svako malo otkrije neke detalje iz dugogodišnje muzičke karijere, a ovoga puta ona se prisetila i pevača koji nas je napustio. Ispričala je detalje koje nikada nije podelila s javnošću. Sve je počelo kada je Veliki Šef počeo da budi zadrugare za emisiju "Nominacije", a jedna od pesama koja se našla na repertoaru bila je od Džeja Ramadanovskog "Živim život koji moram".

- Jao, jao... Jao, živote, kurvo jedna. Jao, živote, što me držiš i dalje, a mojih prijatelja nema - vikala je Zorica kada je čula Džejov veliki hit na zvučnicima. Markovićki su potom prišli Uroš Ćertić, Veljko Simić i Emil Kamenov da bi od nje čuli zbog čega je setna.

Republika

Foto: Republika

Zorica Marković Zadruga 6

 

- Ja sad živim život koji moram i radim ono što ne treba, kao svako ostavljena duša, koja samo tugu sluša - pevala je Zorica na sav glas, pogođena Džejovim glasom.

- Pozdrav za Bugarsku - rekao je Emil.

- Pozdrav za Sofiju. Mi smo 30 godina bili nerazdvojni. Džej i ja smo delili i dobro i zlo. Volela sam ga kao rod rođeni. To su bila vremena i godine. Delili smo sve što život nosi. Dobro, loše. On je bio ljudina. Znam ga još s ulice. Da li sam vam pričala kad sam mu napunila frižider kad je šibicario? Tada Marina Tucaković još nije napravila megazvezdu od njega. Ja sam ga znala i gledala sam da ga sklonim s ulice. Znala sam da je talenat. Napunila sam mu frižider da ne bude u šibicarenju - nastavila je Zorica svoju, nikada ispričanu, priču o legendarnom Džeju.

- Ja sam ga gledao lično kako radi, a onda je nas 200 čekalo autogram posle svirke. Bio sam klinac, ali Džeki je bio moj Dorćolac - dodao je Uroš, koji se nadovezao na priču.

Kristijan Golubović konstatovao je da se dopada Maji Marinković, ali da ne sme da bude s njim jer je on drug njenog oca Radomira Marinković Takija.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović Zadruga 6

 

- Ja sam o njoj sve i svašta rekao, ali da ne poznajem njenog oca, ja bih bio njen tip. Ona bi sigurno bila sa mnom, kresali bismo se. Sećam se kada ju je Taki doveo s tri godine u beloj haljini, on se pohvalio da je to njegovo čedo, bila je buljava mala devojčica, a sada je porasla u ovo. Nazivao sam je svakakvim imenima, a predstavila se na najgadniji način. Nikako da se popravi, ali nadam se da će doći dan kada će se promeniti - rekao je Kristijan.

Ivan Marinković je sa publikom i zadrugarima podelio kako je izgledalo njegovo lečenje od alkoholizma. On je rekao kako je sve počelo 2015, kada je izgubio majku.

Republika

Foto: Republika

Ivan Marinković Zadruga 6

 

- Mama je umrla 2015, a od 2014. do 2016. ubijao sam se, pio sam. Otišao sam posle na lečenje, sam. Nisam ja planirao tada i dalje sam živeo. Jedno pivo popiješ preko toga, počinju oči da ti crvene. Ja sam prestao sam da pijem te lekove jer sam hteo da pijem. Naredne tri godine sam pio svaki dan, 24 časa dnevno. Ceo dan sam pio, ne samo uveče, kad se izađe. Ustanem, cirkam, normalno ja sve radim, idem ovamo, tamo, sve sam ja to tako - pričao je Ivan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading