SREĆO MOJA, SUZA MI JE KANULA! Kristijan Golubović se SLOMIO pred kamerama, srce mu se CEPA zbog trudne verenice, evo šta joj je PORUČIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.09.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kristijan Golubović uputio je najnežije reči svojoj trudnoj verenici.

SREĆO MOJA, SUZA MI JE KANULA! Kristijan Golubović se SLOMIO pred kamerama, srce mu se CEPA zbog trudne verenice, evo šta joj je PORUČIO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović odlučio je da se javno obrati svojoj trudnoj verenici Kristini Spalević.

Golubović je svojoj izabranici uputio nežne reči, kojima joj je poručio koliko mu nedostaje, ali i da će se boriti do pobede.


- Ljubim ti dušu, srećo moja, ljubi bepca, mazi stomak umesto mene. Čuvaj ožiljak, novi te čeka. Danas sam slušao malo muziku, suza mi je kanula. Čuvaj se, ti to bar znaš. Ja se mačujem ovde, nije teška priča, možda će biti, ali za sada nije - poručio je Kristijan, pa nastavio:

 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristina Spalević

 

 

- Imam to neko poštovanje i strahopoštovanje od skoro svih, donji dom gde je trulo me ne zanima. Neću da dajem na značaju tim ljudskim otpadima, napraviću ih žrtvom. Ono bedno, da su ispred mene, a ne zaslužuju ni da dođu ovde. Volim te, ne stereotipno, nego zauvek, sve dok se ne pokvari nešto u životu, ja ne menjam mišljenje i emocije. Voli te najbolji, voli te najjači. Svim ostalima, komandant vam ljubi dušu, borimo se do pobede - poručio je Golubović.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading