PRIČALO SE DA JE MARIJA KULIĆ U VEZI SA BEBICOM: Miljana BRUTALNO odgovorila na skandalozne navode, svima uputila JASNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

18.09.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kulićeva se dotakla svih aktuelnih tema.

PRIČALO SE DA JE MARIJA KULIĆ U VEZI SA BEBICOM: Miljana BRUTALNO odgovorila na skandalozne navode, svima uputila JASNU PORUKU!

Foto: Instagram.com

Marija i Miljana Kulić

Bivša zadrugarka odgovarala je na pitanja koja su joj pratioci postavljali i tom prilikom otkrila mnoge detalje o sebi, a između ostalog i to da će njen sin Željko konačno dobiti oca - Nenada Macanovića Bebicu.

- Upisaću Nenadovo ime na papirima gde bi trebalo da stoji ime Željkovog oca, zato što ga on 100 puta više voli - sopštila je Kulićka, koja se potom osvrnula na težak period koji je sada iza nje:

 

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić i Bebica

 

- Znam da vam je bilo žao, a ja sam tek sada svesna da sam mogla da umrem... Imam noćne more zbog toga sada, ali sve je prošlo dobro na kraju. Smršala sam 22 kilograma i na specijalnom sam režimu ishrane, još uvek - rekla je Miljana, a onda dala reč Bebici koji je otkrio koji mu je trenutak bio najteži:

- Stalno smo bili u bolnici, svima nam je bilo teško... Ali najgore je bilo kada smo pogledali u njen krevet koji je u jednom momentu bio prazan! Presekli smo se, mislili smo da se desilo najgore, a onda su nam rekli da samo žele da joj promene krevet i da je sa njom sve u redu... - rekao je Nenad.

 

Foto: ST/N.MUTIĆ

Miljana Kulić i Bebica

 

Kulićeva je odgovorila i na pitanje kada ulazi u "Zadrugu 6":

- Ne znam kada tačno ulazim, ali sigurno ulazim i jedva čekam da uđem. Želim da stavim tačku na sve spekulacije o meni. Samo bih da dodam da mislim da su bolesni oni ljudi koji su pričali da su moja majka i Bebica u vezi, to su bolesnici... Idem sada da jedem banana split - završila je Miljana svoje lajv obraćanje fanovima.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Kimi

19.09.2022 15:33

Stanovali zajedno u Beogradu 6 meseci. Spavali u istoj sobi. Blizina čini čuda. Mala soba 3 sa 3.

Penzioner

19.09.2022 15:55

Marija i Bebica se ne razdvajaju. Kao da su sijamski blizanci.