VRELO U MONCI: Navijači Juventusa POSTROJILI Vlahovića, Kostića i saigrače, do svlačionice uz PRATNJU POLICIJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2022

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monca pobedila "staru damu" 1:0, a pristalice bjanko-nera prvo psovale trenera Masimilijana Alegrija, a potom su na red došli fudbaleri koji nose dres kluba iz Torina.

VRELO U MONCI: Navijači Juventusa POSTROJILI Vlahovića, Kostića i saigrače, do svlačionice uz PRATNJU POLICIJE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Snuždeni igrači Juventusa

Dušan Vlahović i Filip Kostić i njihovi saigrači iz Juventusa neprijatno su iznenadili svoje navijače pošto su u sedmom kolu Serije A poraženi od Monce na gostovanju sa 1:0.

Klub koji vodi legendarni tandenm Silvio Berluskoni - Adrijano Galijani ostvario je prvu pobedu u istoriji u elitnom rangu italijanskog fudbala, a to je razbesnelo navijače Juvea.

 

 

Pristalice "stare dame" prvo su tokom utakmice psovali trenera Masimilijana Alegrija koji je meč pratio iz lože, a ne sa klupe zbog suspenzije.

Srpski tandem i ostatak ekipe do svlačionica morali su do svlačionice da idu pod policijskom pratnjom, jer je procena bila da im preti opasnost od tifoza bjanko-nera.

 

 

To nije bilo sve od "trećeg poluvremena" pošto su prema navodima medija sa Apenina, navijači timaa iz Torina postrojili fudbalere pred gostujućom tribinom.

 

 

Juventus je tek osmi na tabeli sa deset bodova posle sedam, a u Ligi šampiona je i dalje na nuli pošto su poraženi od Pari Sen Žermena u gostima i Benfike kod kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading