Dejan na ivici suza kod Misice: Jovana započela drugu sezonu "MINSKOG POLJA"! (VIDEO)

Autor: Jovana Ljubisavljević

Zadruga

14.09.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija "Minsko polje sa Jovanom" u produkciji REPUBLIKA TV-a svakog svake srede od 21 čas samo na portalu Republika.rs i Jutjub kanalu Republika TV

U prvoj emisiji druge sezone "Minsko polje sa Jovanom" u gostima kod voditeljke Jovane Ljubisavljević gostovao je pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević

 

U novom konceptu emisije Dejan je otvorio svoju dušu, pa je u segmentu emisije "ZADRUGA U RIKVERC" u jednom trenutku i suzu pustio. 

Foto: ST/N.MUTIĆ

Dejan u Minskom polju

 

Osvrnuo se na svoje učešće u samom rijalitiju, kao i kakav odnos sada ima sa bivšim ljubavnikom svoje bivše supruge Dalile Dragojević, Filipom Carem. 

Foto: ST/N.MUTIĆ

Dejan u Minskom polju

 

U novoj rubrici "GOST BIRA", Dejan je kao svog favorita odabrao zadruagara Ivana Marinkovića sa kojim je već učestvovao u drugom rijalitiju. 

U rubrici "Vi pitate", Dejan je odgovarao na vaša pitanja koja ste postavljali na našem Instagram profilu, a na koja nemate često priliku da saznate odogovor, pa jedan od interesantnijih bio na pitanje da li je nakon izlaska iz rijalitija potražio stučnu pomoć.

 

Novu epizodu "Minsko polje sa Jovanom" možete pogledati u videu na početku teksta! 

 

Bonus video: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

14.09.2022 19:51

Zanimljiv dečko, večeras je odgovorio na sva postavljena pitanja. Jovana, kao i uvek, odlično radi posao voditelja. Prirodna i spontana.