Dok je Aleksandra u Zadruzi, Dejan se vratio STAROJ LJUBAVI: Evo čime se bave Dragojevići nakon rijalitija, od RAZVODA ništa, a NOVAC samo kaplje!

Autor:

Zadruga

14.09.2022

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević i dalje su u zakonitom braku, a evo čime se bave nakon Zadruge.

Dok je Aleksandra u Zadruzi, Dejan se vratio STAROJ LJUBAVI: Evo čime se bave Dragojevići nakon rijalitija, od RAZVODA ništa, a NOVAC samo kaplje!

Foto: ATA Images

Rijaliti ,,Zadruga 6" već je uveliko startovao i to punim gasom, sa turbulentnim dešavanjima, raspravama, ali i ljubavnim problemima. Međutim, životi Dejana Dragojevića i Dalile Dragojević i dalje su tema broj jedan kada su rijaliti učesnici u pitanju. 

Tako smo odlučili da proverimo kako njih dvoje sada žive i koliko su im se životi promenili od kada su krenuli odvojenim putevima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Aleksandra Nikolić

 

Iako se još uvek nisu razveli sudskim putem, te su u zakonitom braku, Dejan i Dalila žive potpuno drugačije živote. Poznato je da je Dejan ispratio sadašnju devojku Aleksandru Nikolić u šestu sezonu Zadruge, a on je dobio više vremena da se posveti sebi. 

Tako je David Dragojević, Dejanov brat odlučio da ga natera da bude aktivan kada su treninzi u pitanju, pa uglavnom mu jutro počinje trčanjem i vežbama. 

 

 

Međutim, to nije jedina stvar, Dejan se vratio staroj ljubavi - igricama. Poznato je da je Dalila pričala o tome da je Dragojević tokom zajedničkog života uglavnom igrao igrice tokom dana, što je njoj smetalo, ali da prosto nije mogla to da promeni kod njega. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević Instagram story

Izvor za Republiku ispričao nam je sve o Dejanovoj promeni.

- Mnogo mu znači ovo što je David uz njega, što ga bukvalno tera da ustaje rano, jer Dejan nije navikao da ustaje toliko baš rano, da ide da trenira, to tek nije navikao. On se sa Dalilom u braku zapustio, ugojio se baš, i sad je došlo sve na naplatu. Sad je vreme da se sve to skine, a David mu puno pomaže u tome, jer je on za to išao da uči - započinje izvor i nastavlja:

- Promenio je dosta svoje navike, vodi računa šta jede, naravno, desi mu se da pogreši i da se, omrsi što se kaže, ali trudi se da bira šta će da jede, pije... David mu je velika podrška, idu na trčanje, ustaju rano. Jedno jutro je David morao da ode do Dejana da ga probudi, jer mu se nije javljao na telefon. Jedino šta mu se nije promenilo, to je ljubav prema igricama, to prosto ne može da se promeni. Voli da igra igrice, opušta ga to, relaksira, a to mu je posle svega šta je proživeo, i potrebno, tako da ga neka.

Republika

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević

 

Sa druge strane, Dalila Dragojević posvetila se drugim stvarima. Naime, njen ljubavni život dosta je turbulentan, budući da je nedavno objavila fotografije sa novim dečkom, Lukom Nikolićem, koji je pre nje bio i sa Minom Vrbaški. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević i Luka Nikolić

 

Međutim, to nije sve, Dalila se posvetila i porodičnom životu, pa dosta vremena provodi sa njenom majkom Eminom Mujić. Njih dve zajednoa odlaze na kafe, pića, pričaju o svemu i nadoknađuju sve ono što su propustili tokom njenog boravka u rijalitiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram story Emina Mujić

 

No, mnogi potežu pitanje zbog čega se još uvek nije desila parnica, na kojoj će se Dalila i Dejan papirološki razvesti. 

- Papiri su predati, sada se čeka samo poziv, uskoro će, ja čekam to svakog dana - nekoliko puta rekao je Dejan, na šta bi Dalila odgovorila:

- Ja čekam te papire, ja da se bavim tim stvarima ne pada mi napamet, to nije moja stvar, ako već druga strana kaže da je predala papire, ja sada čekam samo. 

 

 

Dalila Dragojević se obogatila nakon Zadruge!

Dalila Dragojević nedavno je proslavila rođendan, nakon čega je uspela da dobije i od Jutjuba plaketu da je prešla 100.000 pratilaca. Nakon izlaska iz Zadruge, Dalila se obogatila, budući da je za kratko vreme skupila veliki broj pratilaca na Jutjubu, od čega je počela da zarađuje i nekoliko hiljada dolara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading