Dalila Dragojević zauvek napušta zemlju? Spakovala kofere i poručila samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.09.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević napustila je zemlju!

Dalila Dragojević zauvek napušta zemlju? Spakovala kofere i poručila samo jedno! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bivša rijaliti učesnica, Dalila Dragojević obavestila je pratioce na Instagramu da uskoro planira da otputuje iz zemlje. Dalila je pored toga što ne krije novu vezu sa Lukom Nikolićem i zaljubljenost, podelila i da odlazi iz Srbije.

 

Ona je poruku gde se vidi da leti u Hamburg objavila na Instagramu.

- Pa-pa za koji dan. Odlazim uskoro, vreme je za nova dešavanja - napisala je Dragojevićeva na Instagramu i nije precizirala kada će otputovati i kojim povodom.

Podsetimo, Dalila Dragojević je svog supruga Dejana Dragojevića prevarila u "Zadruzi" sa Filipom Carem. Nakon toga je raskinula i sa ljubavnikom, a sada je u vezi sa izvesnim Lukom Nikolićem sa kojim posećuje luksuzne destinacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mixino r.

14.09.2022 16:26

Pa kako zauvek, kada ima povratnu kartu? Ostaće nedelju dve i eto nje opet...

Lida

14.09.2022 16:35

Nakon intervjua M.Milosevica sa Dalilom i Dejanom gdje je ON izjavio da jos prije Zadruge 3,za njega je njegov brak bio "monoton"..zeludac mi se okrenuo! Posto se sada vidi da je ON sve dogovarao uz pomoc bracike i ocuha(zasto se Goran i nije oglasavao vidjevsi sta mu sin glumata i pravi po rijalitiju,a znao je dogovor i da sve glumi!!),a Car ga branio i nikada nije dozvolio Dalili da isprica pravu istinu o braku u kojem je muz igrao igrice i pratio je u stopu kao manijak,a ona rintala od butika,do salona jednog i konacno salona u Sarajevu gdje je divno radila!Dejanu se nije dopalo sto bi u Sarajevu njemu pronasli posao odmah,pa je brze bolje navalio iznova u Zadrugu,zasebni ugovori i sve je pripremao za razilazak,a Dalila je bila u teskoj depresiji jer je izgubila bebu,dok je on izjavio kasnije sta je stvarno "osjecao",a ako to nisu shvatili glupi fanovi,onda su oni ludji od njega! Momak naucio da igra igrice i da mu se pare daju,pa bila to zena ili fanovi..on ce i dalje da glumata zrtvu i jadnika,a moze rep da iscupa koliki je volu!Lijencina i gotovan,sram ga bilo! Dalila je prvo zavrsila javno sa Dejanom,a onda pala na slatke rijeci placenog Cara,koji nikad srece nece imati u nicemu,kao ni Dejan! Karma je okrutna prema takvim budalama koji placaju da se depresivna zena zavede,a on da glumi zrtvu...Saznati ce se kad tad.jer Car vec puca i kad se napije prica istinu o Dalili u koju se kasnije sam zaljubio,ali kasno! Dalila ih otepla obadva i zivi svoj zivot ,hvala Bogu rijesila se parazita i nasilnika...obadva!