Taki Marinković večeras ulazi u Zadrugu 6, spreman na SUOČAVANJE sa Jelenom: Otkrio nam je PAKLENI PLAN, pa progovorio o Ćertiću! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.09.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković se oglasio za Republiku i prokomentarisao je sukob ćerke Maje Marinković i Jelene Golubović.

Taki Marinković večeras ulazi u Zadrugu 6, spreman na SUOČAVANJE sa Jelenom: Otkrio nam je PAKLENI PLAN, pa progovorio o Ćertiću! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/N. Mutić

Nakon burnog okršaja Maja Marinković i Jelene Golubović, starletin otac TakI Marinković oglasio se za Republiku i prokomentarisao ćerkino dosadašnje učešće. 

Podsetimo, Maja i Jelena ušli su u žestok okršaj tokom izbora za Miss i mister Zadruge 6, nakon čega je došlo do polivanja, te smo stupili u kontakt sa Takijem, koji nije birao reči za Golubovićevu. 

- Istina je, idem u emisiju da podržim svoje dete, svoju jedinu ćerku, biću gost kod voditeljke Dušice, vi znate da ja Pink televiziju poštujem, tako da, taj poziv se nikada ne odbija. Moja Maja je potekla iz Pinka i uvek, šta god bude trebalo ja ću biti tu. Ispratio sam sve šta se desilo, meni je sve jasno, Jelena je promašen i izgubljen slučaj, šta da vam kažem više.  

- Ja ću vas podsetiti da je zbog Maje Jelena htela da beži iz Zadruge, grebala na kapiji. Ovo je samo Jelenina osveta prema mojoj ćerki, ali joj neće proći. Maja je htela i prišla je njoj bez zle krvi, ali kada je videla šta se tu zapravo dešava, ona je pokazala zube, neće sigurno da dozvoli da je neki blam od žene ponižava tamo najjadnije! Da li treba nešto više da kažem od toga da je Jelena žena koja skida brushalter usred lajva? Umesto da gaji decu, ona ponovo ulazi i blamira se - govori Taki za Republiku. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

Taki Marinković Zadruga 6

 

Na pitanje kako mu se sviđa odnos sa Urošem Ćertićem, Taki govori:

- Lep je, zgodan momak, on se sa Majom zna još pre Zadruge, vidim da joj on prija ovako kao društvo, brani je, što se meni posebno sviđa, jer Maja ima mnogo neprijatelja, pa mi je drago da je taj momak tu i da je brani i stoji ispred nje kad god je trebalo. Moraju oni tamo da shvate da je Maja institucija, dosta su se hvatali za njeno ime i zarađivali honorare preko Marinkovića, sada će morati na drugi način da uđu u rijaliti! Takav momak i priliči mojoj ćerki, da bude neko ko je za tu, a ne da bude neko ko preko nje gradi priču i skuplja poene - priča Taki za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading